Hakan düz koşuda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hakan düz koşuda
A
a

Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Hakan Çinemre arka adelesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle dün yapılan antrenmanda takımdan ayrı çalıştı.

Sütiş Eskişehir
Ağrılarının fazla olması nedeniyle genç defan oyuncusu düz koşuyla çalışmayı tamamladı. Hakan’ın tedavisinin hızla sürdüğü ve Ümraniyespor maçında forma giyebileceği öğrenildi.
 
Görev bekliyor

Eskişehirspor’un bu sezon kadrosuna kattığı Michel Felix sezon ortasında şansız bir sakatlık geçirmişti. İsveçli oyuncu takımla birlikte antrenmanlarını sürdürürken Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin gözüne girmeye çalışıyor. Ümraniye maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Akaminko’nun yerine forma giymek isteyen Felix antrenmanlarda bir hayli hırslı.
 
FAVORİ ONLARDI

Lider Yeni Malatyaspor’un genç antrenörü İrfan Buz açıklamalarda bulundu. Sezona Play-Off hedefiyle başladıklarını söyleyen Buz, “Sezon başına baktığımızda favoriler Eskişehir, Sivas ve kesinlikle Göztepe idi. Biz de burada ne dedik, Play-Off’a kesinlikle oynamak istiyoruz, ona göre bir takım kuruyoruz. İyi bir takım kurduk. Futbolcu kardeşlerimiz bu apoleti takabilirler” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi