Halil Ünal: Tarih yazacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal: Tarih yazacağız
A
a

Kırmızı-Siyahlılar’ın pazar günü Denizlispor’la oynayacağı maçta tribünde tam 35 bin taraftar olması bekleniyor. Es Es, rekor kırmaya hazırlanırken başkan Halil Ünal, “Hep birlikte tarih yazacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor küme düştü ama taraftarı hâlâ Süper Lig’de... Yeni stadıyla birlikte çok iyi bir hava yakalayan, yenilenen mabedinde çıktığı 2 karşılaşmadan 8 gol atarak ayrılan Kırmızı Şimşekler, liderlik hesaplarıyla karşılaşacağı Denizlispor müsabakasında 1. Lig sezon rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Fanatik’e konuşan Kırmızı-Siyahlılar’ın patronu Halil Ünal, “Taraftarımız takımına her zaman sahip çıkıyor. Bu maç için de daha bugünden (dün) 20 bin bilet sattık. Maça 2 gün daha var ve tüm biletlerin satılmasını bekliyoruz. Taraftarımız liderlik şansımızın olduğu bu karşılaşmada takımını her zamankinden daha fazla destek olacak ve stadımızda sezon rekorunu kıracağız” dedi. Ünal sözlerine şöyle devam etti: “Gönül isterdi ki bu maçın gelirini şehit ailelerine bağışlayabilelim. Ancak geçmiş yönetimden kalan borç nedeniyle stadyum gelirlerimizin tamamı temklik altında. Biz de bu karşılaşmada güzel taraftar organizasyonlarıyla polislerimize sahip çıkıp, şehitlerimizi anacağız.  

Erkan’dan mesaj
Takımın yıldız ismi Erkan Zengin ise, “Kritik bir hafta olacak. Zirveye çıkma şansımız çok yüksek. Taraftarımızı her zamanki gibi bekliyoruz. Çünkü bütün zorlukları onların desteği ile aşacağız. Şampiyonluğa giden yolda büyük pay sahibi olacaklar. Devre arasına en iyi şekilde girerek ikinci yarı için avantaj yakalamanın peşindeyiz” dedi.
Kaynak : Fanatik
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi