Hande Fırat'tan istifa açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hande Fırat'tan istifa açıklaması!
A
a

Hürriyet Ankara Temsilciliği görevinden istifa ettiği öne sürülen Hande Fırat, iddiayla ilgili açıklama yaptı. Fırat, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Hürriyet Gazetesi'nin 25 Şubat cumartesi günü manşetten yayınlanan ve hem siyasi hem de askeri alanda büyük yankı uyandıran 'Karargah Rahatsız' haberi sonrası görevinden istifa ettiği öne sürülen Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, iddiaya yanıt verdi.

İddiaya göre, haberde imzası olan Hande Fırat yönetime istifasını sunmuştu. Yönetim ise Hande Fırat'ın istifasını kabul etmemiş beklemeye almıştı.

"İSTİFAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

4 gündür Türkiye'nin gündeminde olan Hande Fırat, medya dünyasının sallayan bu iddiayla ilgili internethaber'e konuştu. Hande Fırat 'istifasının asla söz konusu' olmadığını açıkladı. Kendisine yönetimden de 'istifası' yönünde en küçük bir ima ya da telkin gelmediğini belirten Hande Fırat, "Bu haberle ilgili istifam söz konusu değil. İstifam da istenmedi. 20 yıldır bu işi yapıyorum ve şu anda da işimin başındayım. Bu işi severek yapıyorum. Ben muhabirim. Muhabirlik yapmayı da seviyorum ve yapmaya da devam edeceğim' dedi.

DARBE GİRİŞİMİNDEKİ YAYINIYLA GÜNDEME OTURMUŞTU

Hande Fırat 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı CNN Türk canlı yayına face time ile bağlayarak darbenin başarısız olmasında kritik bir rol oynamıştı. Hande Fırat bu hareketi ile 15 Temmuz'un medya kahramanı ilan edilmişti.

umhurbaşkanı Erdoğan da Hande Fırat'ı kızıyla birlikte Beştepe'de ağırlayıp katkılarını övmüştü. Hande Fırat, 25 Şubat tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde çıkan haberinin kendisine ait olmayan 'Karargah rahatsız' başlığı sebebiyle bir takım kişiler tarafından anında 'hain' ilan edilmişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi