HAVA LİMANI SALDIRISINI KINADI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HAVA LİMANI SALDIRISINI KINADI
A
a

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmeleri ve Otelleri Derneği (ESOD) Başkanı Kerem Canarslanlar, İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen patlamayı kınayarak, “Turizm baltalanmak isteniyor. Ancak bizler turistleri ülkemize çekmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Atatürk Havalimanında 44 kişinin ölümüne 250 kişiden fazla vatandaşın yaralanmasına neden olan patlamaya tepki gösteren Kerem Canarslanlar, “Onlarca vatandaşın ölümüne neden olan patlamalar ülkemizi zayıflatmaya yönelik hamlelerdir. İçimiz yanıyor. Onlarca suçsuz vatandaşımız hayatını kaybediyor. Çocuklar annesiz babasız kalıyor. Babalar, anneler evlatsız kalıyor. Ne yazık ki terörün acı yüzünü her geçen gün daha fazla yaşıyoruz. Ülkemizi bölmek veya zayıflatmak isteyecek güçler ben inanıyorum ki, amaçlarına ulaşamayacaktır” dedi.

Turistlerin patlamalardan etkilenmemesi gerektiğine dikkat çeken Canarslanlar, “Bu insanlık dışı saldırının ardındaki maksadın, turizme darbe vurmaktır. Bizler turizmciler olarak ülkemize turist çekmek için çalışmalar yapacağız. Gelen turistlerin ülke ekonomisine katkı sağlamaları için sezon boyunca koşturacağız.”
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi