Henüz son sözü söylemedik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Henüz son sözü söylemedik
A
a

Eskişehirspor bugün, sezonun en kritik maçlarından bir tanesine çıkıyor. Malatya’nın konuğu olacak olan Es Es’in tek bir hedefi var; Lideri evinde devirerek zirve yarışını sürdürmek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Beklenmedik yenilgi

TFF 1. Ligin bitimine 7 hafta kala alt sıralarda da zirvede de büyük mücadele yaşanıyor. Bir taraftan ilk iki ve play-off, diğer taraftan ligde kalma mücadelesi veren ekipler kıyasıya bir mücadelenin içine girdiler.  Denizli’nin gelmesiyle yeni bir kimlik kazanan Eskişehirspor geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşısında 4-2’lik beklenmedik bir yenilgi yaşadı. Şimşekler bugün bu mağlubiyeti telafi için sahada olacak.

En zor deplasman   
İlk iki takım arasına girme mücadelesini sürdüren Eskişehirspor en zor deplasman maçına çıkıyor.  Geçtiğimiz hafta Es Es, evinde Adana Demirspor’a 4-2 yenilirken, Evkur Yeni Malatyaspor da İstanbul deplasmanında Ümraniyespor’a tek golle boyun eğdi.  Her iki takımda bu karşılaşmayı bir anlamda telafi maçı olarak görüyor. Haftanın en kritik maçı bugün saat 18.30’da Malatya İnönü Stadyumu’nda oynanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi