Hep birlikte şampiyonluğa ulaşacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hep birlikte şampiyonluğa ulaşacağız
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Eskişehir Spor Basını ile bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
Başkan Özeçoğlu “Sizler her zaman bizim yanımızdasınız. Biz bir aileyiz. Şampiyonluğa hepimiz ulaşacağız” dedi.

Her zaman yanımızdasınız
Teras Balık’ta düzenlenen yemeğe Nesine.com Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Düşünce Platformu Derneği Başkanı Ünal Şakar ve Eskişehir Spor mensupları katıldı. Başkan Özeçoğlu yaptığı konuşmada, “Sizler yaz-kış demeden zor-kolay gözetmeden her zaman yanımızda oluyorsunuz. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlu olsun” dedi.



Biz bir aileyiz
Basın mensuplarıyla bir aile olduklarını söyleyen Özeçoğlu, “Biz bir aileyiz. Hepimizin sevdası Siyah-Kırmızı renkler. Bu takımı hep birlikte şampiyonluğa taşıyacağız. Hepinizin desteği bize büyük güç veriyor. İnşallah haziran ayında yine hep birlikte futboluyla, basketboluyla hentboluyla şampiyonlukları kutlayacağız. Tek arzumuz tek hedefimiz bu” ifadelerine yer verdi.

Şampiyonluğa inanıyoruz
Yemekte söz alan Sakarya Gazetesi Spor Muhabiri Ali İhsan Sarıçoban ise, “Öncelikle Başkan Özeçoğlu’na bizi bu özel günde unutmadığı için teşekkür ediyoruz. Basketbol takımımızın şampiyon olacağına inanıyoruz. Şehir olarak futbolda Eskişehirspor’un, basketbolda Eskişehir Basket’in ve hentbolda ise Selkaspor’un şampiyon olmasını çok istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi