Ahmet Ataç 15 02 2024

HER EVE DOĞALGAZ GİRMİŞ OLACAK

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HER EVE DOĞALGAZ GİRMİŞ OLACAK
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Kırka ziyaretinde Etibor çalışanları ile bir araya geldi. Karacan, programın ardından esnaf ziyaretinde bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Karacan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nda Kırka Etibor çalışanları ile bir araya geldi. Kırka girişinde Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve AK Parti ilçe teşkilatı tarafından karşılaşan Milletvekili Karacan, ilk ziyaretini Kırka Etibor İşletme Müdürlüğü'nde yaptı. Başkan Kalın ile işçileri tek tek ziyaret ederek günlerini kutlayan Milletvekili Karacan, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne yeni atanan Ayhan Yıldız'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Karacan, programı kapsamında Kırka pazarı ve esnafına ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Karacan, Kırka'nın kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti. Kırka'da güzel dostluklarının olduğunu ve her gelişinde iyi hatıralar yaşadığını belirten Karacan, "Kırkalı hemşehrilerimizin taleplerini iyi biliyorum. Kimse merak etmesin Afyon- Kırka yoluylada bizzat ilgileniyoruz. Yatırım programımızda var. 2016 yılı içerisinde Kırka'da her evimize doğalgaz girmiş olacak. Meslek lisemiz için de Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı biliyorsunuz müjdeyi verdi. Kırka için müjdeler vermeye devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Karacan Kırka ziyaretinin ardından Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ile birlikte Ayvalı mahallesinde gerçekleşen yağmur ve şükür duasına katılarak bol ve bereketli bir yıl olmasını diledi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi