Hikayeleriyle büyüdüm

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hikayeleriyle büyüdüm
A
a

Son haftalarda büyük form yakalayan Es Es’in başarılı futbolcusu Dorukhan Toköz, “Hikayeleriyle büyüdüğüm, tribünlerde seyrettiğim, alt yapısında yetiştiğim Eskişehirspor’un bugün bir parçası olmak benim için şereftir” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Tarif edilmez bir duygu”
 Eskişehirspor’un genç futbolcusu Dorukhan Toköz, açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor en zor dönemlerinden birinden geçerken kendisinin bu zorlu süreçte görev alıyor olmasından dolayı bir hayli gururlu olduğunu belirten Dorukhan, “Hikayeleri ile büyüdüğüm tribünlerinde seyrettiğim, alt yapısında yetiştiğim Eskişehirspor oldukça zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreçte Eskişehirspor’u yeniden özlem duyulan günlere kavuşturmak için mücadele edenler arasında bende varım. Bu benim için tarif edilmez bir duygu” dedi.
 
“Bu mutluluk anlatılmaz”
“En büyük hayalim Eskişehirspor’da forma giymekti” diyen Dorukhan, “Bu sezon bu hayalimi gerçekleştirdim. Kolay bir başarı değil bu. Her şeyden önce hayalinize inanmanız gerekiyor. Ben alt yapıda top koştururken de bu formayı giyeceğime inanıyordum. Bunun için elimden gelen tüm gücümle çalışıyordum. Şimdi ise forma sırtımda. Bu mutluluk anlatılmaz. Ancak şimdi bir başka hedefim var bu forma ile şampiyonluk yaşamak. Bu sezon sonunda da bunu başaracağımızdan hiçbir şüphem yok” diye konuştu.
 
“Uyarıları dikkatle dinliyorum”
Genç futbolcu, “Alpay Hocamız ve yardımcı hocalarımızın direktiflerini dikkatle dinliyor ve saha içerisinde uygulamaya çalışıyorum. Bunun yanı sıra tecrübeli ağabeylerimizinde benim le ilgili yapmış oldukları uyarıları büyük bir dikkatle dinliyorum. Bu noktada iyi bir öğrenci olduğumu düşünüyorum. Formayı giymekle hiçbir şey bitmiyor aksine sorumluluklarınız artıyor. Beklentiler artıyor. Bu beklentilere cevap vermek, formayı giymek kadar önemli” şeklinde konuştu.
 
“Önemli süreçten geçiyoruz”
Dorukhan, “Ciddi anlamda zor bir süreçten geçiyoruz. Bu noktada herkes üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Maddi zorluklar olmaması durumunda taraftarımız ile birlikte şampiyon olmamız kaçınılmazdı. Ancak zorluklar aşılmak için vardır. Her türlü zorluğu el birliği ile alt ederek Süper Lig’e yeniden yükseleceğiz” dedi.
 
“Bu sevgiye layık olacağım”
Taraftarların kendisine gösterdiği büyük sevginin farkında olduğunu belirten genç krampon,  “Bu sevgiye layık olmak için henüz çok fazla bir şey yapmadım. Ancak Eskişehirsporlu taraftarlar Eskişehirspor alt yapısından çıkan futbolculara büyük değer veriyor. Bunun farkındayım bu değeri korumak adına elimden gelen her türlü şeyi yapacağım. Umut ediyorum ki bu noktada başarılı olurum” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi