Hızır Reis'in başı CIA ile dertte!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hızır Reis'in başı CIA ile dertte!
A
a

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. son bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin her bölümüyle reytinglere damga vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümün fragmanı...

Sütiş Eskişehir
3 haftadır yayınlanmayan yeni bölümden ilk fragman yine bomba gibi bir bölümünde sinyalini verdi. Hızır Çakırbeyli, Ünal Kaplanı öldürmeyerek CIA'i karşısına aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümün fragmanı yayınlandı. Atv'nin en çok izlenen dizilerinden EDHO yeni bölümü 24 Ocak salı günü sizlerle olacak! Peki yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. BÖLÜM ÖZETİ

Hızır, Ünal Kaplan yerine Özer'i yok ederek CIA ile alenen savaş başlatmıştır. Özer'in ölümü tahmin edildiği gibi masaya huzur getirmez. Arkasında bıraktığı ortağı Ercüment, kendine yapılan yanlışı kolay kolay kabul etmeye niyeti olmayan CIA'in yeni silahı olacaktır. Bu sürpriz gelişme, zamanla toparlanmaya başlayan masanın, iyiye giden ticareti için bir tehdittir. Hızır'ın gözünü korkutmak ise öyle kolay olmayacaktır. Lider olarak masaya kurulan tuzaklara karşılık vermekte geç kalmaz. Huzur kaçırmak isteyenlere inat birlik beraberlik mesajı vermek adına organize ettikleri gecede adeta düşman çatlatacaklardır.

Esra'nın yaptığı yanlışı bir türlü hazmedemeyen İlyas depresyondadır. Evine gitmemesi ve her gün yaşadıklarını unutmak adına kendini dağıtması Çakırbeyli ailesini bunaltır. Her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de Esra'yı hala sevmektedir. Handan ve Ceylan'ın yanına sığınan Esra da ne yapacağını bilmez haldedir. Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem'e düşer. Sonunda ikna olan Esra'yı evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. BÖLÜM DE NELER OLACAK? - HIZIR ÇAKIRBEYLİ'NİN BAŞI DERTTE!

Özer'in ölümüyle birlikte düşmanlarının hedefi haline gelen Hızır Çakırbeyli'nin başı dertte. CIA, Ünal Kaplan'ın kalemini kırması Hızır Reis'in ise Ünal'ın yanında yer alması Hızır Çakırbeyli'yi düşmanları tarafından açık hedef haline getirmişti. Diziye yeni katılan Suzi ise Hızır'ın 2 gün içerisinde öldürüleceğinin haberini vermiştir. Çakırbeyli ailesinin başı dertten kurtulmazken diğer tarafından İlyas ile Esra arasındaki problemlerde içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamıştır.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3 hafta aradan sonra nefesleri kesecek bir bölümle karşınıza gelmeye hazırlanıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. Bölümde Neler Olmuştu!

Ünal Kaplan'ın bir süredir sözünü ettiği Suzi ( Meryem üzerli ) diziye dahil oldu ve dahil olmasıyla birlikte ilk icraatını yapmış bulundu. Dizideki Özkan karakterini öldüren Suzi ayağının tozuyla yaptığı eylem ile dizi de kısa sürede çok can yapacağını belli etmiştir. Dizinin sonunda ise Hızır, Özer'in hain olduğunu ilan ederek kafasına sıktı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi