Hocalar ilk milli maçı ES TV’ye yorumladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hocalar ilk milli maçı ES TV’ye yorumladı
A
a

Milli maçı izleyen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, maçın ardından ES TV’ye değerlendirmelerde bulundu.

Sütiş Eskişehir
Bakan Avcı, şöyle konuştu: “Çok güzel oldu. İlk milli maçımızı da böyle bir skorla almak da güzel oldu. Güzel bir maç oldu. Misafir takım da çok gayretliydi. Onları da tebrik ediyoruz. Ayrıca milli takımımıza, federasyonumuza Eskişehir’de böyle maçlar yaptıkları ve yapacakları için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra Eskişehir hep böyle güzel skorlarla neticelenen milli maçlara ev sahipliği yapar. Stadımız tekrar hayırlı olsun. Milli maç münasebetiyle tekrar bir açılış oldu. İlk maçımızı Malatya ile yapmıştık yine güzel bir skordu. İnşallah güzel skorlarla buradan gülerek, eğlenerek çıkalım.”
 
Benim söylediklerime inat…
Büyükerşen de “İyi bir başlangıç, güzel bir sonuç her şeye rağmen. Daha da farklı olabilirdi ama konuk takımda fena sayılmaz. Aslında stadın böyle bir maça ev sahipliği yapmış olması inşallah bundan sonra bu türlü milli maçlardan buraya aktarabileceklerimiz çok faydalı olacaktır. Tabi büyük sıkıntı yol ve otopark meselesi. Bize inat, benim söylediklerime inat Muttalıp’a yapılmayıp ta burada ısrar edilmesinin sonuçlarını başlangıçta söylüyorduk böyle olacak diye. Nitekim oldu. Şimdi Karayolları’nın veya Hükümet’in buradan yeni yollar açması, yeni istimlakler yapması gerekecek” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi