Hocanın arkasında, Semih'in yanındayız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hocanın arkasında, Semih'in yanındayız
A
a

Eskişehirspor Altes Tribün Lideri Erkan Koca ES TV’de yayınlanan 90+3 Programı’na konuk oldu.

Sütiş Eskişehir
Alpay Özalan ve Semih Şentürk arasında yaşanan tartışmaya değinen Koca, “Alpay Özalan’ın yanında, Semih Şentürk’ün arkasındayız” dedi.
 
İKİSİNİ DE KAYBEDEMEYİZ

Murat Dağtekin’in moderatörlüğünü yaptığı Erkan Midilli ve Serdal Eroy’un yorumcu olarak katıldığı 90+3 Programı’na konuk olan Koca yaptığı açıklamada, “Hocanın arkasındayız. Semih’in yanındayız. Kulübün durumu belli. Şampiyonluğa inanmış hocayı ve bu kadar iyi golcüyü kaybedemeyiz. Bu sorunun çözüleceğine inanıyoruz” dedi.
 
KALICI GELİRLER LAZIM

Es Es’in maddi durumuna da değinen Koca, “Maddi kriz hale aşılmadı. Transfer yasağımız var. Desteğin devam etmesini istiyoruz. Şehrin önde gelenlerin takıma sahip çıkması gerekiyor. Artık Eskişehirspor’a kalıcı gelirler sağlanmalı. Hatıra Bileti, Takvim Kampanyası vb. destekler bir yere kadar. Artık kalıcı gelirlere ihtiyaç var.
 
SİNERJİ YAKALADIK

Tribünlere de değinen Koca, “Yeni stadyumumuzda ki ambiyansı tüm Türkiye’ye gösterdik. Bizler kale arkasında 1965 Tribünü’nde yer alıyoruz. Eski Ayder ruhunu yakalıyoruz. İnsanlar artık maçtan önce, “1965 tribünü bu sefer nasıl bir şov yapacak” diye merak ediyor. Tribünlerde güzel bir sinerji yakaladık. Bu takımı Süper Lig’e çıkartacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi