Hürriyet ve Ramazan yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hürriyet ve Ramazan yok
A
a

Göztepe maçında orta sahada dinamo gibi çalışan ve alınan 3 puanda önemli payı olan Hrriyet Gücer ve Ramazan Övüç, maçın hakemi Ali Palabıyık’tan sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Sütiş Eskişehir
Her iki futbolcuda bugün oynanacak Bandırmaspor karşısında forma giyemeyecek.
 
4. RANDEVU

Eskişehirspor ve Bandırmaspor bugün tarihlerindeki 4’ncü kez karşılaşacak. Daha önce oynadıkları 3 maçı da Eskişehirspor kazandı. Bu maçlarda atılan toplam 8 golün 7’si Siyah-Kırmızılı ekipten 1’i de Bandırmaspor’dan geldi. İlk kez 20 Kasım 1983 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Es Es 1-0 kazandı. Aynı sezonda ikinci maçını Bandırma’da oynayan Eskişehirspor bu maçtan da 2-0 galibiyetle ayrıldı. Son karşılaşma ise bu sezonun ilk yarısında Eskişehir Atatürk Stadı’nın cezalı olması nedeniyle Ankara’da Osmanlı Stadı’nda oynandı ve bu maçı da Eskişehirspor 4-1 kazanmıştı. 
 
Düdük Yankaya’da

Bugün saat 16.00’da başlayacak  olan Bandırmaspor- Eskişehirspor  karşılaşmasını Edirne Bölgesi’nden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın  yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Alpaslan Dedeş yapacak. Özgür Yankaya, son olarak Eskişehirspor’un 5 Kasım 2016 tarihinde Adana deplasmanında  Adana Demirspor 1-0 yendiği maçı yönetmişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi