İbrahim Erkal ölümle savaşıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Erkal ölümle savaşıyor!
A
a

Evinin otoparkında baygın olarak bulunan ve beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal, yaşam savaşı veriyor. Şarkıcının solunum cihazına bağlı olarak hayatını sürdürdüğü öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
‘Canısı’ parçasıyla tüm Türkiye’de tanınan İbrahim Erkal (49), ölümle pençeleşiyor. Türkücü, önceki gece Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında yüksek tansiyon nedeniyle bayıldı. Yaklaşık 1.5 saat baygın kaldığı öğrenilen Erkal’ı otopark güvenlikçileri buldu. Erkal, iş ortağı Feyzullah Çelebi tarafından Kartal’daki Dr. Lütfi Kırdar eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne  götürüldü. İlk müdahalenin ardından şarkıcı, uyutularak Beşiktaş Ulus’taki Liv Hospital’a kaldırıldı. Hemen yoğun bakıma alınan Erkal, için dün öğle saatlerinde hastaneden, “İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup, hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır” açıklaması yapıldı. Ameliyattan sonra Erkal’ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdürdüğü öğrenildi. Ayrıca şarkıcının sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edildi. Çelebi, “Dostlarından dua bekliyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu” dedi. 


Yüzde 1 şans

‘Renkli Sayfalar’ programına bağlanan şarkıcı Yağız, “Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar, ‘Yüzde 1 şansımız var’ diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz” diye konuştu. Ameliyattan sonra 72 saatin kritik olduğunu belirten doktorlar, kanama olan bölgenin temizlendiğini açıkladı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi