İbrahim Yılmaz Kaynarca kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İbrahim Yılmaz Kaynarca kimdir?
A
a

1982 yılında Eskişehir’de doğdu. Anne tarafından Mahmudiye Doğanca (Cönger), baba tarafından Sarıcakaya Dağküplü kökenlidir.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Esentepe 100. Yıl İlkokulu’ndan 1993 yılında ve Sarar İmam Hatip Lisesi orta kısımdan 1997 yılında mezun oldu. 2000 yılında Atatürk Lisesi’nden mezun olup aynı yıl Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne kayıt yaptırdı. 2005 yılında mezun oldu. Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Yüksek Lisans programını 2007’de tamamladı.

Halen Anadolu Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’nda 19’ncu yüzyıla ait  “Divançe-i Süleyman Fehim” adlı metin ve incelemesi hakkında tez çalışmasını Prof. Dr. Muhsin Macit hocanın gözetiminde sürmektedir.

Ortaokul yıllarında Milli Gençlik Vakfı Eskişehir ve Sütlüce birimlerinde gönüllü olarak çalıştı. Anadolu Üniversitesi, Edebiyat Kulübü Kurucularındandır. Mezuniyetine kadar başkanlığını yaptı. İletişim Kulübü, Sarıcakayalılar Derneği, TÜKDES gibi sivil toplum örgütlerinde yer aldı. Halen İmam Hatipliler ile ilgili çeşitli çalışmalarda sorumlu olarak görev almaktadır.

Bazı gazete ve sitelerde dil ve sosyal içerikli yazılar yazdı. AK Parti kurulduğundan itibaren partide bulundu. Sırasıyla İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcılığı (2 Dönem) İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Üniversitede tanıştığı Kimya Mühendisi Fulya Hanım ile 2005 yılında evlendi. Biri kız biri erkek iki evladı var. 2000 yılında henüz üniversite hazırlık sınıfında Korusan firmasının Eskişehir temsilcisi ve inşaat malzemeleri satıcısı olarak iş hayatına başladı. Üniversite öğrencisiyken 2003 yılında perakende inşaat malzemeleri ve uygulama işi yapan bir firma ile iş hayatına atıldı. Halen aynı firmada yönetici ortak iş hayatımı sürdürmekte.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi