Ahmet Ataç 15 02 2024

İlk karşılaşmada yendik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlk karşılaşmada yendik
A
a

TFF 1. Ligin ilk yarısında 11. Hafta karşılaşmasında Eskişehir’de oynanan karşılaşmayı Siyah Kırmızılılar Hasan Hüseyin ve Bruno Mezenga’nın golleriyle 2-0 kazandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un ilk iki sıra için iddiasını devam ettirebilmesi için bu karşılaşmadan mutlaka puanla ayrılması gerekiyor. Yeni Malatyaspor evindeki son 5 maçını kazandı. Ayrıca evindeki son 7 maçında yenilgi yüzü görmedi. Eskişehirspor’da, deplasmanda oynadığı 7 maçta yenilmedi. Bu kısa istatistik bile bu maçın ne kadar ilginç geçeceğini ve her üç sonuca açık olduğunu gösteriyor.  
 
Düdük Palabıyık’ta
Bugün saat 18.30’da başlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor -Eskişehirspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi’nden Ali Palabıyık yönetecek.   Palabıyık’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman ve Kerem Ersoy yapacak.  Ali Palabıyık,  son olarak Eskişehirspor’un ligin 25. Hafta karşılaşmasında Göztepe’yi 4-0 yendiği maçı yönetmişti.
 
Es Es’te 2 eksik
Bugün Evkur Yeni Malatyaspor ile son derece önemli bir maça çıkacak olan Eskişehirspor’da sarı kart cezalısı olan Semih Şentürk ve sakatlığı devam eden Aykut forma giyemeyecek. Ev sahibi Yeni Malatyaspor’da ise orta sahanın önemli oyuncusu Azubuike cezalı. Sakatlığı tamamen geçen savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve yine sakatlığını atlatan golcü futbolcu Ayite’nin Eskişehirspor’a karşı forma giymesi bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi