İlk kez burada yaşadım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlk kez burada yaşadım
A
a

Eskişehir Basket’in yeni isim sponsoru olan Nesine.com’un Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu, imza töreni ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Gülbakanoğlu, “Birçok şehir takımıyla sponsorluk imzası attık. Ama ilk kez Eskişehir’de milletvekilini ve belediye başkanlarının katıldığını gördüm” dedi.
 
Mükemmel bir salon
Nesine.com Eskişehir Basket’in maçlarını oynadığı Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nu gezen Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu salonu oldukça beğendi. Eskişehir Basket’in güzel bir salona sahip olduğunu belirten Gülbakanoğlu, “Gerçekten mükemmel bir salon. Emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekiyor. Buradaki taraftar potansiyeli ile birlikte takımın başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi.
 
Katılım çok güzeldi
İmza töreni ile ilgili de konuşan Gülbakanoğlu, “Çok güzel ve özel bir imza töreni oldu. Eskişehir Basket ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyuz. Birçok şehir takımlarıyla sponsorluk anlaşma yaptık ama ilk kez milletvekilinin, belediye başkanlarının, futbol takımının imza törenine katıldığını Eskişehir’de gördüm. Unutulmayacak bir tablo vardı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi