İlk yarı Es Es 0 - 2 Denizlispor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlk yarı Es Es 0 - 2 Denizlispor
A
a

Lig'in 15. haftasında Eskişehirspor kendi evinde Denizlispor’u konuk ediyor.

Sütiş Eskişehir
18. randevuda ev sahibi Eskişehirspor etkili bir oyun sergilemesine rağmen konuk ekip ilk yarıdan 2 – 0 önde ayrılmayı başardı. Denizlispor’u öne geçiren golleri 21’inci dakikada Yasin Ozan, 26’ncı dakikada Leandro Kappel attı.

Semih Şentürk’ün ağlara gönderdiği gol ofsayt gerekçesiyle gol sayılmazken, Erkan Zengin’in muhteşem şutunun rakip kalenin üst direğine çarparak kale çizgisinden çıkması da taraftarı heyecanlandıran pozisyonlardan oldu. Denizlispor karşılaşmasında oyunun hakimi olan temsilcimiz Eskişehirspor maalesef ilk yarıdan 2-0 mağlup olarak ayrılıyor.

Öte yandan Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan 43’üncü dakikada Semih Şentürk’ü oyundan alıp yerine Axel Meye’yi oyuna sürdü.

Son iki haftada 6 puan toplayan Eskişehirspor, taraftarı önünde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Zirve yarışında ciddi avantaj yakalayan ve bu avantajını ilk yarının sonunda lider olma konusunda değerlendirmeyi amaçlayan Es Es, yeni stadında taraftarı ile çıktığı karşılaşmalarda yeni oluşan sinerjinin hakkını fazlasıyla veriyor. Kendi sahasında rakiplerinin korkulu rüyası olan Kırmızı Şimşekler iç sahada oynadığı 7 maçtan 17 puan topladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi