İmzalar bugün atılıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İmzalar bugün atılıyor
A
a

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO’nun yeni hizmet binası yapım işi ihalesi için imza ve tanıtım töreni bugün gerçekleştirilecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’in yıllardan beri özlemini duyduğu Eskişehir Fuar Kongre Merkezi artık gerçek oluyor. Eskişehir Ticaret Odası’nın BEBKA ile yürüttüğü Eskişehir Fuar Kongre Merkezi projesi için son adım atılıyor. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO’nun yeni hizmet binası yapım işi için yüklenici firma ile imza töreni gerçekleştirilecek. İmza ve tanıtım töreni bugün ETO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

ESKİŞEHİRLİLERE MÜJDE VERMEK İSTEDİK
İmza ve tanıtım töreni hakkında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO’nun yeni hizmet binası yapım işi ihalesini komisyonumuz sonuçlandırdı. Bu mutlu haberi daha önce verecektik. Ancak ülkemizde yaşanan üzücü olaylar neticesinde ertelemiştik. Zor zamanlar yaşayan ülkemize, Eskişehir’e ve Eskişehirlilere müjdemiz olsun. Eskişehir’in geleceğine katkı sağlayacak projemizin imza ve tanıtım törenini bugün ETO Meclis Salonu’nda saat 13.00’de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi