Ahmet Ataç 15 02 2024

İnstagram'da o özellik artık Türkiye'de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İnstagram'da o özellik artık Türkiye'de
A
a

Instagram'ın canlı yayın özelliği Türkiye'de de kullanıma sunuldu.

Sütiş Eskişehir
Milyonlarca kullancısı olan popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a muhteşem bir özellik daha eklendi. Facebook'un patronu Mark Zuckerberg, bu kez Instagram'a canlı yayın özelliğini getirdi. Şimdi ise kullanıcıların akıllarına ''Instagram'da canlı yayın nasıl yapılır?'' sorusu geldi. İşte Instagram'da canlı yayın nasıl yapılır? sorusunun cevabı... Sosyal medyanın en çok kullanılan popüler uygulamalarından birisi olan Instagram, gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor. Mark Zuckerberg'in satın aldıktan sonra baştan aşağıya yenilediği Instagram'a birçok yenilik gelmişti. Bu kez ise milyonlarca kullanıcıyı sevindirecek bir güncelleme daha geldi. Instagram canlı yayın özelliği dün itibari ile kullanıma açıldı. İlk canlı yayınlar yapılmaya başlanırken bazları ise ''Instagram'da canlı yayın nasıl yapılır?'' sorusunun cevabını aramaya başladı. Peki Instagram'da canlı yayın nasıl yapılır? İnstagram'da canlı yayın yapmak için izleyeceğiniz adımları sizler için derledik. İşte tüm detaylar... Instagram'a canlı yayın özelliğinin gelmesi ile birlikte özellikle sosyal medya fenomenleri ilk yayınlarını yapmaya başladı. Bu özellikten son derece memnun olan bazı kullanıcılarda özelliği keşfetmeye çalışıyor. Instagram'da canlı yayın yapmak için izleyeceğiniz adımlar şöyle;

fotoğraf çektirme

''Instagram'da canlı yayın özelliği kullanımına "Hikayeler" sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Yeni özellik, aynı Stories'te video yayınlar gibi, kullanıcının video kayıt yapmasına imkan tanıyor ancak yayın canlı yapılıyor.

Videonun üzerinde küçük bir "Live/Canlı" ifadesi yer alıyor. Bu ikon ile Instagram'da canlı yayın yapabilirsiniz.''

Live/Canlı ikonu sizin hesabınıza görülmüyorsa endişeye kapılmayın. Instagram'da canlı yayın özelliği zamanla yayılacak. Eğer hesabınıza gözükmüyorsa bir müddet beklemeniz gerekmektedir.

Instagram ayrıca, Direct Mesaj üzerinden silinebilen fotoğrafları da hayata geçirdi. 

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, onları takip eden diğer kullanıcılara dilediği zaman silinebilen fotoğraflar gönderebilecek. Instagram'da canlı yayın özelliği ise 1 saat olarak belirlendi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi