İranlı zehir tacirleri Eskişehir'de yakalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İranlı zehir tacirleri Eskişehir'de yakalandı
A
a

Eskişehir'de uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen ve polis tarafından yakalanan İran uyruklu biri kadın 2 kişi adli makamlara sevk edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
polisi, uyuşturucu ile olan mücadelesine devam ediyor. Uyuşturucu madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Eskibağlar Mahallesi'nde İran uyruklu 2 şüpheli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair bilgiler elde edildi. Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen ve haklarında "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan tahkikat başlatılan 2 şüpheliden, erkek şahıstan 0,35 gram eroin maddesi ele geçirildi. İçici şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen 1'i bayan olmak üzere 2 İran uyruklu şahsın ikametinde yapılan aramada ise toplam 0,13 gram eroin maddesi ve eroin içiminde kullanılan suç malzemeleri bulundu.

Savcı tutuklanmalarını talep etti

"Haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli işlem yapılan ve bugün adli makamlara sevk edil 2 şüphelinin, C. Savcılığı tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi