İstatistikler göz dolduruyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstatistikler göz dolduruyor
A
a

Normal sezonu bitiren Dev Adamlar istatistikleriyle göz dolduruyor. Başarılı Temsilcimiz ribaund ve asist krallığında zirvede yer alıyor. Sayı krallığında ise 2’nci sırada bulunuyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ribauntta zirvedeyiz

Sayı krallığında ikinci basamakta yer alan temsilcimiz, Ribaundta ise lider. İstanbul Beylikdüzü, Samsun, Sakarya ve Bandırma Kırmızı’nın bulunduğu krallıkta Potanın Şimşekleri maç başı ortalama 36,7 ribaund alarak sezon boyunca en çok ribaund alan takım oldu. Bu başarıda en büyük pay ise Cemal Nalga’ya ait. Cemal, oynadığı 31 maçta 261 ribaund alarak takımını ribaundun zirvesine taşıdı.
 
Asist kralı

Sezonun 34 maçında ortalama 23,1 asist yapan Dev Adamlar asist krallığını rakiplerine kaptırmadı. Türk Telekom ekibi 22,1 asistle temsilcimizi takip ederken Sakarya BŞB ise 20,3 asistle krallıkta 3. basamakta sezonu tamamladı. Eskişehir Basket’in asist krallığında en önemli  katkı  30 maçta 145 asistle Buğrahan Tuncer’e ait oldu  .
 
Sayı ortalamasında ikincilik
 
Oynadığı 34 karşılaşmada 6 mağlubiyet alan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket 28 maçta ise taraftarını sevindirmeyi başardı. Dev Adamlar 34 maçta ortalama 84,1 sayıyla sayı krallığında ikinci basamağa yerleşti. Birinci sırada 86,4 sayıyla Türk Telekom bulunurken, Sakarya BŞB ise 3’üncü oldu. Dev Adamlar sezon boyunca toplam 2859 sayı kaydetmeye muvaffak oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi