İŞTE FACEBOOK'UN YENİ BUTONLARI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İŞTE FACEBOOK'UN YENİ BUTONLARI
A
a

Geçmişi eskiye dayanan “Beğen” butonu hakkındaki iddialar geçtiğimiz haftalarda kesinleşmişti. Facebook, Beğen butonunu değiştireceğini, yerine daha zengin ifade seçenekleri ekleyeceğini duyurmuştu. Deneme süreci olarak bazı bölgelerde görülen bu uygulama artık herkes için aktif.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Facebook Reactions olarak adlandırılan bu yenilik ile artık bir gönderiyi sadece beğenmek zorunda kalmıyorsunuz. İfade edebileceğiniz altı farklı durum var. Bunlar sırasıyla, Beğen, Muhteşem, Hahaha, İnanılmaz, Üzgün ve Kızgın şeklinde. Önümüzdeki günlerde daha zengin ifadelerin eklenmesi de söz konusu olabilir. 

Şimdilik Facebook’un mobil uygulamalarında bir güncelle görülmüyor. Ancak tarayıcı üzerinden Facebook’a giriş yaparsanız, bu yeniliği görebilirsiniz. Normal şekilde “Beğen” ifadesine fare imleciniz ile gelin ancak bir sıra tıklamayın. Bir süre bekledikten sonra aşağıdaki gibi bir arayüz sizi karşılıyor ve ardından istediğiniz ifadeyi seçebilirsiniz. Yapılan beğenmeleri görüntülerken de her bir ifadeyi ayrı ayrı görmek mümkün oluyor. Yani eskiden olduğu gibi tüm tepki verenlerin tek bir listede olması yerine, her bir tepki için ayrı sekmelere bakabiliyoruz.

Bir gönderiyi kimlerin beğendiğini, kimlerin üzüldüğünü görmek bu şekilde mümkün oluyor. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi