İşte kaptanların kralı Erkan Zengin

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte kaptanların kralı Erkan Zengin
A
a

Eskişehirspor’un yıldız oyuncusu Erkan Zengin Çin’den gelen 12 milyon TL’lik ret ederek Siyah Kırmızılı ekipte kalmayı tercih etti.

Sütiş Eskişehir
Yıldız oyuncu, “Es Es’i şampiyon yapmadan bir yere gitmem” dedi.

3 milyon euroluk teklif

Dünya futbolunda yıldız oyunculara astronomik rakamlar vererek bu yolda yeni bir çığır açan Çin takımları son olarak Es Es’in yıldızı Erkan Zengin’i radara aldı. İsveç ve Türk futbolunda kendisini kanıtlayan ve adından söz ettiren Erkan için bir Çin kulübü 3 milyon euroluk yani 12 Milyon TL’lik bir teklifte bulundu. Erkan ise bu teklifi hiç düşünmeden ret etti.

Başka bir şey düşünmüyorum

Es Es’in yıldız oyuncusu Çin’den gelen teklifin ardından açıklamalarda bulundu. Erkan, “Eskişehirspor’u şampiyon yapmadan bir yere gitmem. Süper Lig’e çıkalım, sonrasında bakarız. Şu an şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyorum. BU takımı Süper Lig’e çıkarmamız lazım” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mesut Körpe 20 Ocak 2017 12:08

Erkan Zengin Eskişehirspor için herşeyini veren efendi,çalışkan tam bir Eskişehirspor sevdalısı süper bir futbolcumuz ve kardeşimiz Allah onun tutuğunu altın etsin. Mutluluk sağlık,ve başarı dolu bir ömrü olsun. Ona sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

0 1 Cevap Yaz
Kadir Kaya 19 Ocak 2017 21:00

Sahada duruşun, görüşün engin, Vefalı kaptanım bulunmaz dengin, Eskişehir seninle mutlu inan. Gönül sarayımızda Erkan Zengin....

0 2 Cevap Yaz
Kadir Kaya 19 Ocak 2017 16:35

Sahada duruşun, görüşün engin, Vefalı kaptanım bulunmaz dengin, Eskişehir seninle mutlu inan Gönül Sarayımızda Erkan Zengin

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi