İyi ki Boffin var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İyi ki Boffin var
A
a

Mustafa Denizli ile yepyeni bir sayfa açan Eskişehirspor, Elazığ’da kayıplara karıştı.

Sütiş Eskişehir
90 dakikada sadece iki pozisyona girebilen Es Es 1 puana razı oldu. Son 3 haftada 2 puan toplayan Şimşekler zirveden uzak kalmaya başladı.
 
Elazığ etkiliydi
Maça hızlı başlayan taraf Eskişehirspor’du. Henüz 3’üncü dakika Akaminko’yu geçen Kehinde kaleye şutunu çekti ancak Boffin gole izin vermedi. Dönen topta bir kez daha gole yaklaşan Elazığ’ın şutu direkte patladı.  Dakikalar 9’u gösterdiğinde ise Hamidou Traore’nin vuruşunu Boffin kurtardı.
 
İyi ki Boffin var
28’inci dakikada yine Tom sağ kanattan topu taşıdı. Ceza sahasına gönderdiği topu Lamine Diarra sert bir şutla kaleye gönderdi. Ancak bu şutu Boffin ayaklarıyla kurtardı. İlk yarının 43’üncü dakikasında Es Es, ilk tehlikeli atağını yakaladı. Erkan’ın ortasında kale çizgisinin önünde kafa vuruşunu kaleye yollayan Uğur bu pozisyondan yararlanamadı.
 
1 pozisyon bulabildik
Karşılaşmanın ikinci yarısında futbol anlamında her iki takımda vasatı aşamadı. 83’üncü dakikada kullanılan köşe vuruşunda Bruno MEzenga iyi yükseldi ancak kaleci Serdar topu son anda çıkarmayı başardı. Son dakikalarda ev sahibi ekip baskını arttırsa  da maçta gol olmadı ve Es Es, 1 puana razı oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi