Japonlardan telefon üzerinden öpüştüren buluş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Japonlardan telefon üzerinden öpüştüren buluş!
A
a

Japonlar telefon üzerinden öpüşmenin yolunu buldu. İşte Japonların yaptığı çok konuşulacak yeni buluş!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kissenger uygulaması

Skype - WhatsApp ya da Messenger üzerinden sohbet ettiğiniz kişiyi o anda öpmek isteseniz, bu mümkün olabilir mi? Japonlar her zaman olduğu gibi ultra sayko bir çözümle olaya el attı.

WhatsApp 1 milyar kullanıcıya doğru koşarken, bugün artık adeta sohbet uygulamalarının içinde yaşıyoruz. Peki, sevgilinizle mesajlaşırken onu öpmek isteseniz bu mümkün olabilir mi?

cep telefonunda öpüşme Kissenger

Shiftdelete.net'in haberine göre Japonlar konuyu uzun uzun düşünmüşler ve sonunda olaya her zamanki gibi muhteşem bir çözüm getirmişler: 'Kissenger' .

Kissenger, İngilizce Kiss ve Messenger kelimelerinden oluşuyor ve kısaca, mesajlaşma sırasında öpüşmeyi mümkün kılan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Kissenger

Telefonunuzu cihaza oturtuyorsunuz ve aynı cihaza sahip olan sevgilinizle, birbirinizden kilometrelerce uzakta olmanıza rağmen, öpüşebiliyorsunuz.

Cihazın üzerindeki silikon yapay dudakta, karşı taraftaki kullanıcının dudaklarının yaptığı baskıyı ileten küçük motorlar bulunuyor. Böylece sevgilinizin dudaklarının hareketini hissedebiliyorsunuz.

Kissenger uygulaması
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi