Ahmet Ataç 15 02 2024

Jetler Kandil'e bomba yağdırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jetler Kandil'e bomba yağdırdı
A
a

TSK'ya ait savaş uçaklarının Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında, teröristlerin de içinde bulunduğu sığınak, silah deposu, savunma mevzii ve barınakları yerle bir etti.

Sütiş Eskişehir
Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Kandil'e düzenlenen hava harekatında, teröristlerin de içinde bulunduğu sığınak, silah deposu, savunma mevzii ve barınak olarak kullanılan 11 hedefin imha edildiği görüntüler paylaşıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜNE HAVADAN DARBE İNDİRİLDİ

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, dün 18.58-19.55 saatleri arasında Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatında  

terör örgütüne ağır bir darbe daha indirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kesintisiz bir şekilde devam eden teröristle mücadele harekatının aynı kararlılıkla sürdürüldüğü kaydedildi.

11 HEDEF İMHA EDİLDİ

Bu kapsamda dün akşam Türk Hava Kuvvetlerine ait F-16 ve F-4 tipi uçakların katılımı ile gerçekleştirilen hava harekatında teröristlerin de içinde bulunduğu sığınak, silah deposu, savunma mevzii ve barınak olarak kullanılan 11 hedef imha edildi.

Bu sabaha karşı teröristlere ait görüşme trafiğinden elde edilen bilgiler kapsamında hava harekatı ile terör örgütüne ağır kayıplar verdirildiğinin anlaşıldığı kaydedildi.

"ACİL DOKTOR İHTİYACIMIZI GİDERİN"

Görüşmelerde net bir sayı ifadesinin teröristlerce kullanılmadığı ancak "Çok kaybımız var, yaralılarımız var. Acil doktor ihtiyacımızı giderin" şeklinde ifadeler kullandıkları belirtildi.

"ARTIK KENDİ İNİNDE BARINAMAZ"

Bilgilendirmede ayrıca "Terör örgütü artık kendi ininde dahi barınamaz, korku içinde ne zaman imha edileceğini bekler hale gelmiştir. Yurt içinde ve sınır ötesinde ağır kış şartlarına bakılmaksızın gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla, terör örgütü çaresiz ve ne yapacağını bilemez bir duruma sokulmuştur." ifadeleri kullanıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi