Ahmet Ataç 15 02 2024

KADINLAR KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇEVİRECEK

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç KADINLAR KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇEVİRECEK
A
a

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehirli kadınlar ile tüm Türkiye’ye mesaj gönderdi. Kılıçdaroğlu, “İçinden geçtiğimiz karanlık tabloyu, kadınlar aydınlığa çevirecek” dedi.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi Tunalı Beldeevi’nin kadın kursiyerleri Ankara’ya düzenlenen kültür turları çerçevesinde Meclis’i ziyaret etti. CHP Meclis grup toplantısını izleyen kadınlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından makamda kabul edildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer eşliğinde Kılıçdaroğlu ile görüşen kadınlar,  terör ve işsizlik başta olmak üzere ülkenin önde gelen sorunları hakkında görüşlerini paylaşma fırsatı buldu.

17 MİLYON FAKİR, 6 MİLYON İŞSİZ
Karşılıklı bir süre sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kursiyer kadınlara, “Eskişehir ülkemizin en güzel yerlerinden birisi. Eskişehir’in yeşil alanları, nehri, caddeleri, sokakları, insanları güzel” diyerek yerel yöneticilerinin başarılarından övgü ile söz etti. Kadınların özellikle terör ve işsizlik konusundaki değerlendirmeleri üzerine Kılıçdaroğlu, “Bugün ülkemizde 17 milyon fakir, 6 milyon işsizimiz var.   Komşumuz aç iken biz tok oturamayız” diye konuştu. Kursiyer kadınlardan birinin özellikle eğitimli gençlerin dahi işsiz olduğuna dikkat çekmesi üzerine CHP lideri, “Bugün ülkemizde her 4 üniversite mezunundan biri işsiz durumda. Üniversiteyi bitiren ancak hala geleceğini kuramamanın zorluğunu çeken, annesinin babasının eline bakan gençlerimizi çok iyi anlıyoruz” dedi.

KADINLAR AYDINLATACAK
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ülke olarak karanlık bir tablonun yaşandığını, ancak ümitsizliğe yer olmadığını vurguladı. Kılıçdaroğlu, “Ülkemi seviyorum sizleri seviyorum, sizlere inanıyor, güveniyorum. Güzel ülkemizin, Türkiye’nin aydınlığa çıkması lazım. Eğer siz de bu tablodan rahatsızsanız bunu sizler değiştireceksiniz” diye konuştu.  CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de kursiyer kadınları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çakırözer, Eskişehir’in yerel yönetimdeki başarılarının tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini vurguladı. 
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi