Kale düştü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kale düştü!
A
a

Bu sezon evinde rakiplerine hiç yenilmeyen Eskişehirspor bu ünvanını dün Denizlispor karşısında da göstermek istiyordu. Maça kabus gibi başlayan Es Es, rakibinin art arda gollerine engel olmadı ve ilk yarıyı 2-0 geride kapattı.

Sütiş Eskişehir
İkinci yarıda ise taraftarını arkasına alan Eskişehirspor tam 10 gol pozisyonuna girse de bunları cömertçe harcadı. Maçın 90’ıncı dakikasında ise Kappel son sözü söyledi ve Kırmızı Şimşekler sahasında ilk kez yenildi. 

Denizli hızlı başladı
TFF 1. Lig’in 15’inci haftasında Eskişehirspor dün Denizlispor’u sahasında konuk etti. İlk 15 dakikada her iki takımda gol pozisyonlarına yaklaşsa da gol perdesini rakip Denizlispor açtı. Dakika 21’de kullanılan köşe vuruşunda, arka direkte topla buluşan Yasin konuk ekibini 1-0 öne geçirdi. 

Şok üstüne şok
Golün şokunu üstünden atlamayan Es Es, 26’da Kappel’in golüyle kalesinde bir gol daha gördü. 37’nci dakikada Es Es gole çok yaklaştı. Ofoedu’nun sağ kanattan yolladığı ortayı bekletmeden kaleye yollayan Erkan, direğe takıldı. 43’de ise Ofoedu’nun sağ kanattan yolladığı topa uzakta müsait pozisyonda Erkan dokunamadı ve top dışarıya çıktı. 

Golü bulamadık
Mücadelenin ikinci yarısında ise Eskişehirspor tam 10 gol pozisyonuna girdi. 55’de Ofoedu  ceza sahası içinde topla buluştu ama müsait pozisyonda meşin yuvarlığı kaleciye nişanladı. 66’da Erkan’ın kullandığı köşe vuruşunda Hakan Çinemre iyi yükseldi ancak topu kaleci son anda çizginden çıkardı.

Kappel perdeyi kapattı
76’ncı dakikada Erkan’ın sağ kanattan yolladığı topu arka direkte boş pozisyonda Ofoedu dışarıya yolladı. Kontrataklarla etkili olan Denizlispor 90’ncı dakikada Kappelle durumu 3-0 yaptı. 90+2’de ceza sahası dışından Erkan şutunu kaleye yollasa da kaleci gole engel oldu. Zorlu maç 3-0 bitti ve Es Es sahasında ilk kez yenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
birol sögütkıran 18 Aralık 2016 22:09

eskişehir yeni ATATÜRK stadı isminden neden atamızın ismi çıkarıldı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi