Kalitesi tartışılmaz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kalitesi tartışılmaz
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Mustafa Denizli hakkında açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Ünal, “Hocamızı tartışmaya gerek yok. Hocamız bir tane. Bizi Süper Lig’e çıkartacak” ifadelerine yer verdi.

İnanmasa gelmezdi
Ahmet Deniz Canoruç’a açıklamalarda bulunan Ünal, “Hocanın kalitesini tecrübesini tüm Türkiye biliyor. Koşulsuz bir şekilde Eskişehirspor’a teknik direktör oldu. Benim bir arkadaşım, bir abim hocamız. Daha önce kendisiyle çalışmak istemiştik. Bize sözü vardı ve geldi. Biz o vakitte aynı şeyi söyledik, şimdide söyledik. İnanmasa bize zaten gelmezdi.

Bu işleri aşmış birisi
“Kendisi bu işleri aşmış bir insan. Dünya futbolunda kendisine yer edinmiş birisi. Kendisi de inanıyor. Çok çalışıyor, mücadele ediyor. Takımı güç ve dayanıklılık anlamında çalıştırıyor. Oyun değişikliği ve futbol sistemi konusunda onu tartışmaya gerek yok. Hocamız bir tane. İnşallah hocamızla birlikte Süper Lig’de olacağız.”

Herkese örnek oldu
“Hocamızın bizi tercih etmesinden sonra başka takımlarda da bu yoldan giderek, daha tecrübeli isimlerle yola devam etme kararı aldı. Bu da ligin daha çekişmeli ve zorlu geçmesine neden oldu. Ama biz biliyoruz ki takımımız çok kaliteli ve bu ligin üzerinde. Başında da dünyanın yakından tanıdığı Mustafa Denizli var.”

Tarihe geçecek
Deneyimi takıma büyük katkı sağlıyor. Türkiye’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ı şampiyon yapan tek teknik direktör. Bunun yanında TFF 1. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan bir isim. Ama hocamızda çok iyi biliyor ki burada yaşadığı şampiyonluk bambaşka olacak. Buradaki şampiyonluğu tarihe geçecek” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi