KARA BOĞAYA DİKKAT

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç KARA BOĞAYA DİKKAT
A
a

Onun için bitti, artık veteranlar takımında oynamalı demişlerdi. Ancak sezon başında Antalyaspor’a gelerek bitmediği gösterdi...

Sütiş Eskişehir
Attığı goller ve yaptığı asistlerle Akdeniz ekibine adeta hayat öpücüğü verdi. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Es Es’in yıldız oyuncuya dikkat etmesi gerekiyor.

Eto’o formunun zirvesinde
Ülkesinde futbol ilahı olarak görülen Kamerunlu futbolcu 35 yaşında olmasına rağmen profesyonel yaşamıyla, spor ahlakıyla ve yüksek performansıyla hâlâ yıldız gibi parlamaya devam ediyor. Barcelona ve Chelsea formalarıyla büyük başarılar yakalayan Eto’o deneyimi, golleri ve asistleri ile aynı başarılarına Antalyaspor’da da devam ediyor.

Figueras onu iyi tanıyor
Pazar günü son derece hayati bir karşılaşma yapacağımız Antalyaspor’un en tehlikeli oyuncusu şüphesiz Samuel Eto’o.  35 yaşına rağmen Antalyaspor’u sırtlayan Eto’o, yalnızca golleriyle ve asistleriyle değil maç boyunca saha içindeki müdahaleleri ile de takımına büyük güven ve katkı veren bu futbolcuya Aybaba’nın özel önlem alacağı belirtildi. La Liga’dan sonra  Süper Lig’de de rakip olan savunmanın önemli ismi Figueras  ve Eto’o’nun mücadelesinden kimin galip çıkacağı merak ediliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi