Ahmet Ataç 15 02 2024

Karaçam yönetecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karaçam yönetecek
A
a

Türkiye Basketbol Ligi’nin 23’üncü haftasında yarın oynanacak olan Nesine.com Eskişehir-Düzce Belediyesi karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı.

Sütiş Eskişehir
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre kritik mücadeleyi Aydın Karaçam yönetecek. Karaçam’ın yardımcılıklarını ise Ogün Cılız ve Fazilet Gülter yapacak.

Biletler 5 TL

Yarın oynanacak olan Nesine.com Eskişehir Basket-Düzce Belediyesi karşılaşmasının maç bilet fiyatları belli oldu. Yapılan açıklamaya göre karşılaşmanın biletleri 5 TL. Eskişehirspor-Manisaspor karşılaşmasının ardından Nesine.com Eskişehir Basket- Düzce Belediyesi’ni izlemeye gelecek olan Es Es taraftarları Passoliglerini gösterdiklerini gösterip maçı ücretsiz izleyebilecek. Biletler maç günü Anadolu Üniversitesi Spor Salonu gişesinden alınabilecek.

Taktik çalıştılar

Yarın sahasında Düzce Belediyesi’ni konuk edecek olan Nesine.com Eskişehir Basket kritik karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda çalışan Potanın Şimşekleri kritik maçın taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenmanda oyuncuların bir hayli hırslı olduğu gözlerden kaçmadı. Siyah Kırmızılı ekip son çalışmasını bugün yapıp kampa girecek.

Maç ES TV’den yayınlanacak

Türkiye Basketbol Ligi’nin 23’üncü haftasında yarın oynanacak olan Nesine.com Eskişehir Basket-Düzce Belediyesi karşılaşması ES TV’den canlı olarak yayınlanacak. Potanın Devlerinin oynadığı tüm karşılaşmaları canlı olarak izleyenlerine aktaran ES TV, yarınki mücadeleyi de sporseverlerle buluştaracak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi