Kişisel gelişim uzmanı Uras Eskişehir'e geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kişisel gelişim uzmanı Uras Eskişehir'e geldi
A
a

'Futbol Terapi'' kitabının yazarı, kişisel gelişim uzmanı ve iş adamı Edip Uras ''İlişkilerde Hayal Kırıklıklarının Üstesinden Nasıl Gelirsin'' konferansı için yeniden Eskişehir'e geldi.

Sütiş Eskişehir
Aktiffelsefe Kültür Derneğinin daveti üzerine 2.kez yeniden dernek binasına gelen Edip Uras ikili ilişlerde başarılı olmak ve hayal kırıklıklarının üstesinden gelmek ile ilgili önemli ipuçları verdi. 50 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleşen konferansta önce neleri hayal ettiğimiz üzerine konuşuldu.

Hayal kırıklığına uğramayan hiç kimsenin olmadığının altını çizen Sayın Uras bu konuyu çözemediğimizde bizleri depresyona kadar sürükleyebileceğinden bahsetti. Bu konuda ki yanlışlarımızın en temelinde beklentilerimizin bulunduğunu ve genelde beklentilerimizi karşılaması için karşı tarafın bir şey yapmasını beklediğimizi, kendimizi hiç sorgulamadığımızı anlattı. Hep "başkasının yüzünden" gibi yaklaşımlarla hayal kırıklıklarının önce öfkeye sonra da mutsuzluğa dönüştüğüne vurgu yaptı.

Konferans sonrası bir kez daha Eskişehir'de ve Aktiffelsefe'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Sayın Uras, "Türkiye'nin en Avrupalı şehrinin en aydınlık odasında, ışık saçan insanlarla bir aradaydık yine bugün, hayal kırıklığı yaşamamak için 10 maddelik planımızı anlattık ve yine bir sürü şey öğrendik." Dedi.

Bu tarz konulara ilgisi olanlar 22 Aralık Perşembe günü saat:19.00'da ki Felsefe ve Psikoloji Seminerlerinin tanıtımına davet edildi. Daha ayrıntılı bilgi için Aktiffelsefe'nin Işıklar Mah. Gültuğrul Sok. No:6'da (operaya giden tramvay hattında mamure durağında indikten sonra sağdan ikinci sokakta) bulunan binasına gelebilir, 220 51 66 nolu telefonu arayabilir veya www.eskisehiraktiffelsefe.org internet sitesine girebilirsiniz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi