Konca: Mücadeleyi beğendim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Konca: Mücadeleyi beğendim
A
a

Türkiye-Finlandiya 2018 Dünya Kupası Avrupa Eleme Maçını izleyen Milli Takımın ve Eskişehirspor’un efsane futbolcularında Ender Konca, gazetemize tespitlerini yorumladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
“Moral açısından iyi oldu”
Eskişehirspor’un ve Milli Takım’ın efsane futbolcularından Ender Konca, Türkiye- Finlandiya karşılaşmasından sonra şu değerlendirmelerde bulundu: “Rakip Finlandiya güçlü bir takım değil, bu bakımdan takımımız fazla zorlanmadı. Üstelik erken gelen 2 gol oyunu kopardı. Sonrada skoru koruma içgüdüsü ön plana çıktı. Gerçi onlarında bizimde yakaladığığımız  pozisyonlar var ama iki takımda bunları değerlendiremeyince maç 2 golle sonuçlandı. Bu galibiyet moral ve güven açısından son derece olumlu oldu.”
 
“Daha dişli takımlar var”
Açıklamalarına devam eden Konca, “Takımda herkes gayretliydi, iyi mücadele ettiler ancak fazla pozisyon zenginliği yaşanmadı. Aslında bu Finlandiya’yı eze eze yenmemiz lazımdı. Bu sonuç bizi kandırmamalı. Daha zorlu rakiplerimiz var. Finallere katılabilmek için hem Hırvatları hem Ukrayna’yı yenmemiz lazım. Tekrar söylüyorum bu maç ölçü olamamalı. İyi olan futbolcuların mücadele azmi ve alınan 3 puandı.”
 
“Eskişehir’de bir ilk yaşanacak”
Eskişehir’in futbol tarihinde bir ilk yaşanacağı vurgulayan Konca, “Yeni ve modern stadların yapılmasıyla A Milli Takım müsabakaları da Anadolu’nun çeşitli kentlerinde oynanmaya başladı. Konya ve Antalya’dan sonra Eskişehir de bu kervana katılıyor. Bu Eskişehir için çok güzel bir durum dilerim bu stat  daha başka maçlara da sahne olur. Hazırlıkta olsa bir milli maç olması oldukça önemlidir” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi