Konya'da 40 araç birbirine girdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Konya'da 40 araç birbirine girdi
A
a

Konya’da sis ve buzlanma nedeniyle yaklaşık 40 aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 23 kişinin yaralandığı ve yaralıların ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Tedavi altına alınanlar arasında durumu ağır olanlarında olduğu öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Konya kent merkezinde yoğun sis ve buzlanma nedeniyle meydana gelen, çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazsında yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgeleri’nin yoğunlukta olduğu Konya- Ankara Karayolu Aksaray Köprülü Kavşağı yakınında meydana geldi. Sis ve buzlanma nedeniyle ilk belirlemelere göre 1’i şehirlerarası yolcu otobüsü, 1’i belediye otobüsü ve 5’i işçi servisi olmak üzere 7 otobüs, yine çoğunluğu işçi servisi 8 minibüs, 1 TIR, 3 kamyon ve yaklaşık 20 otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada bir otomobilin TIR ve otobüsün altında kaldığı görüldü. Çoğunluğu servis aracının karıştığı kazada, çok sayıda yaralının olduğu belirtildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolun Ankara’ya gidiş yönü ulaşıma kapandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi