Kötü yenilgi 78-77

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kötü yenilgi 78-77
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket Bandırma deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedeflemişti.

Sütiş Eskişehir
Ancak karşısında beklenmedik kadar dirençli bir rakip buldu. Baştan sona dengeli giden maçta şans son anda ev sahibine güldü. Devler maçı 78-77 kaybetti.
 
İlk periyotta üstünlük
Temsilcimiz oyuna oldukça hızlı başladı. Gerek hücumda, gerekse savunmada hata yapmayan siyah kırmızılılar bir ara oyunu 11-21’lik farka götürdü. Baştan sona üstün gözüken Nesine.Com Eskişehir Basket, ekip halinde başarılı bir görüntü verdi. Özellikle Marshall’ın attığı sayılara Bandırma ekibi mani olamayınca  ilk periyotu temsilcimiz 22-28 önde bitirdi.
 
İkinci periyot Bandırma’nın
İkinci periyorun hemen başından itibaren Bandırma Kırmızı oyunda denge kurmaya başladı.  Başarılı pivotları Rıdvan Öncel’in attığı 3’lüklerle farkı kapattı. Temsilcimiz bu periyotta Duncan’ın sayılarıyla biraz nefes aldı. İkinci periyot 20-19 ev sahibinin üstünlüğüyle noktalansa da,  ilk yarı 42-47 Eskişehir Basket’in üstünlüğüyle kapandı.
 
Üçüncü çeyrek zor geçti
Karşılaşma üçüncü çeyrekte de hız kesmedi. Ev sahibi avantajını iyi kullanmak isteyen Bandırma Kırmızı, Eray Akyüz ve Talat Altunbey’in büyük çabasıyla oyunun hâkimiyetini ele geçirdi.  Nesine.Com Eskişehir Basket üçüncü çeyrekte beklenen patlamayı bir türlü yapamadı ve 3. Periyot 22-19 ev sahibinin üstünlüğüyle geçilirken temsilcimiz bu periyotu da 64-66 ilerde bitirdi.
 
Şans Bandırma’ya güldü
Son periyota girildiğinde şanslar eşit görülüyordu.  4’ncü ve son periyot yine karşılıklı sayılarla geçti. Oyunun son anlarında büyük heyecan yaşandı. Oyun gitti geldi derken Temsilcimizin attığı 3’lük potadan dönünce topu yakalayan Rıdvan Öncel son saniyede yaptığı sayı ile takımının galip gelmesini sağladı. son periyot 14-11 maçta 78-77 ev sahibinin galibiyetiyle bitti.
 
Periyotlarda alınan skorlar
22-28
42-47
64-66
78-77
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi