Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?
A
a

Yeni sezonla birlikte bir türlü yeni kanalı belirlenemeyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kurtlar Vadisi Pusu bundan böyle TRT1'de yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2017 Eylül ayında ekranlarda olmaya başlayacağı tahmin ediliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT 1'e geçmesi ile birlikte Pana Film'in Kurtlar Vadisi Darbe filminin de çekileceği iddia edildi.

Yeni sezonda bir türlü yayına girmeyen ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edilen Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT 1'de yayınlanacağı öğrenildi. Kurtlar Vadisi ekibi TRT 1 ile her konuda anlaştığı iddia edildi.  Tüm sinema filmleri de kanala verildi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT 1'e geçmesinin ardından dizinin seyircinin alışık olduğu Perşembe günleri yayınlanmaya devam edeceği öğrenildi. Kurtlar Vadisi serisinin ilk dizi filmi olan Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 yılında ekranlara gelmiştir. Bu bir mafya dizisidir sloganı ile akıllara kazınan dizi aksiyon dizi olarak kendini göstermiştir. 29 Aralık 2005 yılında yayınlanan 97. bölümü ile Kanal D ekranlarında son bulmuştur.

YENİ FİLMİ DE ÇEKİLECEK İDDİASI

Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT 1'e geçmesi ile birlikte Pana Film'in Kurtlar Vadisi Darbe filminin de çekileceği iddia edildi.

KENDİ GÜNÜNDE YAYINLANACAK

Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT 1'e geçmesinin ardından dizinin seyircinin alışık olduğu Perşembe günleri yayınlanmaya devam edeceği öğrenildi.

EYLÜL AYINDA EKRANDA OLACAK

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2017 Eylül ayında ekranlarda olmaya başlayacağı tahmin ediliyor.

KURTLAR VADİSİ DİZİ SERİLERİ

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi serisinin ilk dizi filmi olan Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 yılında ekranlara gelmiştir. Bu bir mafya dizisidir sloganı ile akıllara kazınan dizi aksiyon dizi olarak kendini göstermiştir. 29 Aralık 2005 yılında yayınlanan 97. bölümü ile Kanal D ekranlarında son bulmuştur.

Kurtlar Vadisi Terör

Kurtlar Vadisi Terör, Türkiye'de yaşanan Mafya - Derin Devlet ilişkisini ve Türkiye'de yaşanan Terör faaliyetlerini ekranlara taşımıştır. Dizinin büyük tepki alması RTÜK tarafından ikinci bölümün yayınlanmasının ardından yayından kaldırılmasına neden olmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu, daha önce ekrana gelen Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğinde çekilmeye başlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'da yine Türkiye'de yaşanan Mafya - Derin Devlet ilişkisi konu edilmiştir.

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI VE YAPIMCISI 

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade),
Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi