Ahmet Ataç 15 02 2024

Maç fazlası ile lider...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Maç fazlası ile lider...
A
a

Gaziantep’de Eskişehirspor’u takım kaptanları kurtardı. Es Es 68’de Erkan’ın penaltıdan attığı golle öne geçti, 81’de ise Boffin’in kurtardığı penaltıyla rakibe geçit vermedi. Mücadeleden 1-0 galibiyet ayrılan Şimşekler yeni yıla mutlu girdi.

Sütiş Eskişehir
TFF 1. Ligin 16’ncı haftasında Eskişehirspor - Gaziantep BŞB. ile deplasmanda karşılaştı. Temsilcimiz Kırmızı Şimşekler - Gaziantep BŞB. karşılaşmasından 1 - 0 galip ayrıldı.

Çok top kaybettik

TFF 1. Lig’in 16’ncı haftasında Eskişehirspor deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Kritik mücadelenin 8’inci dakikasında ev sahibi ekip Gökhan ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde Gökhan’ın vuruşunu Boffin son anda dışarıya çeldi. Es Es rakip alana yüklenmek istese de orta sahada kaptırdığı toplarla etkili olamadı.

Uğur ile gole yaklaştık

İlk yarıda Es Es en ciddi atağını 30’uncu dakikada yakaladı. Köşe vuruşunda topa iyi yükselen Uğur’un topunu çizgide son anda Himmet çeldi. İlk yarı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarıya ev sahibi ekip hızlı başladı. 56’ncı dakikada Gökhan'ın ceza sahası içinde vuruşunu Boffin çeldi. Dönen topu Uche tamamlasa da meşin yuvarlak dışarıya çıktı.

Boffin geçit vermedi

Dakikalar 65’i gösterdiğine ise ceza sahası içinde Bruno’nun topuna Ahmet elle müdahale edince Es Es penaltı kazandı. Topun başına geçen Erkan Zengin takımını 1-0 öne geçirdi. 81’de ise Akaminko’nun müdahalesi sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediyesi penaltı kazandı. Topun başına geçen Muhammet’e Boffin geçit vermedi ve Es Es maçı 1-0 kazandı.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşmanın sevinen tarafı Eskişehirspor oldu.

Bu skorla Eskişehirspor puanını 28’e çıkararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu, Gaziantep BŞB.’nin puanı ise 18’de kaldı.



Karşılaşmanın oynandığı stadın karı temizlendikten sonra oluşan çamur, futbolcuları zorlarken, oyuncular sık sık kendilerini yerde buldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi