MAHALLELİNİN DİKKATİ HIRSIZI YAKALATTI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MAHALLELİNİN DİKKATİ HIRSIZI YAKALATTI
A
a

Eskişehir’de, hastanede tedavi gören yaşlı bir kadının evine hırsızlık yapmak için giren 2 şahıs, mahallelinin ihbarı üzerine polis tarafından suçüstü yakalandı..

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Zanlılardan birinin, ev sahibi kadının yakını tarafından burnu kırıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Gökmeydan Mahallesi Samur Sokak’ta 3 katlı bir evin birinci katında meydana geldi. Ev sahibi kadının hastanede olmasından faydalanan Yakup D. ve Dursun D. isimli zanlılar, evin penceresinden içeriye girdi. Durumu fark eden mahalleliler, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, eve girerek aramalarda bulundu. Arandıklarının farkına varan şahıslardan bir tanesi çatıya, diğeri de evin havalandırma boşluğuna saklandı. Polis ekiplerinin dikkatli aramaları sonucunda hırsızlar, saklandıkları yerde yakalandı.
Yakalanan şahıslar, sağlık kontrolleri yapılmak üzere Eskişehir Devlet Hastanesine, burada yapılan kontrollerden sonra ise emniyete götürüldü. 
Öte yandan zanlılardan Dursun D.’nin daha önceden de hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu öğrenildi. Ayrıca zanlılardan bir tanesinin, ev sahibinin bir yakını tarafından darp edildiği iddia edildi.
Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak : iha
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi