Alihan Karacan nereye koşuyor? 

Soner Yüksel yazdı

27 Ocak 2017 09:32
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın herkes tarafından bilinen belirgin özellikleri vardır. Ailesine düşkündür, az uyur, çok çalışır, bitiricidir, hafızası güçlüdür.  Aslında Karacan ailesini yakından tanıyanlar bu özelliklerin sadece Vekil Karacan’ın değil, dededen toruna tüm aile bireylerinin ortak özelliği olduğunu bilirler.
Bunun en aktif örneğini ise son dönemlerde Vekil Karacan’ın büyük oğlu Alihan Karacan’ın farklı yerlerdeki farklı paylaşımları ile net bir şekilde görüyoruz. 
Bir bakıyoruz Alihan Karacan Kızılay’da gençlik kolları, yönetim kurulu, ilk yardım, örgütlenme, etkinlik, organizasyon işleri ile yakından ilgili… 
Bir bakıyoruz Kosova Büyükelçisi’ni ziyarete gitmiş, bunu da kendisi değil Kosova Büyükelçisi’nin paylaşımından öğreniyoruz. 
Bir bakıyoruz Rifat Hisarcıklıoğlu ile istişare içinde, sık sık bir araya geliyor. 
Hayır, tablo epey karışık olmasa bir anlam yükleyeceğim ama hal böyle olunca benim de kafam karışıyor. 
Acep diyorum Alihan Karacan Kızılay Şube Başkanlığı için mi çalışıyor? 
Yoksa TOBB Genç Girişimciler Kurulu için nabız mı yokluyor? 
Ya da Kosova’ya Başbakan Adayı olacak da bizim mi haberimiz yok? 
Yakın zaman da anlarız herhalde…

Sansürcü, paragöz zihniyet Akhisar Belediye  
Akhisar Belediyesi’nin bir basketbol takımı var.  Nesine.com Eskişehir Basket ile aynı ligde ve iddiası olmayan, düşmemek için sezona başlayan bir takım. 
Bu Cumartesi ise şehrimiz temsilcisi Eskişehir Basket - Akhisar ile mücadele edecek. 
ES TV olarak bizler sezon boyunca içeride, dışarıda diye ayırt etmeden tüm karşılaşmaları canlı olarak yayınlıyor ve spora, sporcuya, içinde bulunduğumuz Türkiye Basketbol Ligi’ne de katkı sunuyoruz. Üstelik bunu yaparken para kazanmak bir kenara, yerel bir TV bütçesinin çok çok üstünde masraf yapıp bundan en ufak gocunma duymuyoruz. 
Ancak karşımıza Akhisar Belediye gibi bir rakip çıkınca görüyoruz ki, rakip takım salon kendilerinin olduğu için maçı yayınlatmama kararı aldıklarını bize bildiriyor. Gerekçe yok, tebliğ etmek için bile 2 gün öncesini bekliyor ve ne yazık ki sadece bizleri değil basketbol camiasını derinden üzüyor. Başkanları ile iletişime geçmek isterseniz sizi muhatap alıp telefona çıkmıyor. Başkalarına sizi aratıp çok yüksek miktarda para talep ediyor ve ‘aksi takdirde yayın yok’ diyorlar. 
Biz rakip takımlar Eskişehir’de mücadele ederken talep ettikleri taktirde uydu frekanslarımızı bile logosuz ve tek kuruş talep etmeden ‘spor gelişsin’ diye veriyorken, karşılaştığımız bu tutum üzücü, sinirlendirici ve düşündürücü.
Demek ki sadece futbolda değil basketbolda da belediyeler spordan elini çekmeli ya da paragöz, sansürcü tutumdan vazgeçmeli… 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi