Alkışı hak edenler…

18 Ekim 2016 09:34
A
a
Sütiş Eskişehir
Pazar günü Giresun karşısında aldığımız galibiyet, o gün gerçekleşen dev ekranda dış saha etkinliğini de, hafta boyu devam eden Hatıra Bilet seferberliğini de taçlandıran ciddi bir kırılma noktasıydı. 

Şüphesiz taraftarımız neden efsane olduğunu kanıtladı.  Üstlerine düşeni fazlasıyla yaptılar ve şu an hepsi büyük bir gurur yaşıyor.

Benim dikkat çekmek istediğim, özellikle alkışlamak ve paylaşmak istediğim isimler ise taraftardan ziyade kurumsal bir sorumlulukla bu seferberliğe katkıda bulunan ve ciddi katkılar sağlayan isimler.  Siyasi dokunun dışında, şehir havasını iyi koklayan ve gönlümüzü kazanan isimler

Çünkü birçok Oda, STK, iş adamı beklentileri karşılamadı, hayal kırıklığı yarattı ama bazı isim ve kurumlar bizlere ne kadar kötü gün dostu olduklarını bir kez daha gösterdi.

Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu bu isimlerden birisi. Zira zaten Eskişehirspor ne zaman sıkışsa perde arkasında ciddi destekler verdi ve bunların tek kelam reklamını yapmadı. Eskişehir Basket’e Süper Lig’e çıkması için milyonlar harcadı, harcamaya da devam ediyor ve hem loca hem de hatıra bilet alımıyla büyüklüğünü bir kez daha gösterdi.

Sanayi Odası’nın hepi topu 100 bilet aldığı günlerde 2000 bilet alarak Eskişehir Sanayisi adına ne kadar birleştirici ve ne kadar önemli bir oluşum olduğunu yakından bildiğimiz Düşünce Derneği Platformu da tebrikleri fazlasıyla hak etti. Başkan Ünal Şakar aracılığıyla platformdaki tüm üyelere teşekkürler.

Eskişehirspor’a daha önce loca alarak katkı sunan, Hatıra Bilet kampanyasına da 3000 bilet alarak destek olan Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de tüm camianın takdirini kazandı.  Eminim ilerleyen dönemlerde çok daha fazlasını da yapacaktır.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Çakmak için ayrı bir parantez açmak lazım. Göreve geldiği günden bu yana çok kez övgü aldı, bürokrat alarak ne denli etkili olduğunu gösterdi ama Eskişehirspor konusunda da çok kişinin bilmediği gayretleri var ve bunun meyvelerini fazlasıyla göreceğiz ileride.

Listeyi daha da uzatmamız, fazlaca isim yazmamız mümkün. Ben bu isimlerin farkındalık yarattığını düşündüğüm için altlarını çizmek istedim. 

Çünkü bu zor senede önümüzde uzun bir yol var ve görünen o ki zaman zaman destekleri ile yeni yeni birçok ismin altını çizmemiz,  sürdürülebilir destekler için farkındalık yaratmaya devam etmemiz lazım.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi