Allah aşkına biraz hata yapın

3 Kasım 2016 11:10
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu nasıl bir şehir arkadaş umutlar pamuk ipliğine bağlı olsa da inandığı güvendiğinin sonuna kadar peşinden koşturuyor. Düşünelim, takım küme düştü umutlar bitti derken, Sayın Halil Ünal ve ekibi çıktı umut biziz dediler.Yeni bir takım kurarak taraftarın karşısına çıktılar. Umut aşıladılar hata yapmışlar. 
Böyle bir pozisyonda şu olmalıydı. Suya sabuna dokunmadan olsa da olur olmasa da olur bu sene böyle gitsin tavrıyla hareket edebilirdi etmediler, hata yapmışlar. Hedeflerini yüksek tutarak hata yapmışlar. Yeni bir takım kurarak borçların üzerine borç yapmışlar hata yapmışlar. Bir an önce yeni stat’ta maç oynamak istiyorlar hata yapıyorlar. Maddi konuda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar daha çok yaşayacaklar, beter olsunlar bu kadar hatayı yapmasaydılar.
Şu Eskişehirspor taraftarı da fazla olmaya başladı. Size ne kardeşim,  takımını her koşulda desteklemek için aktivite yaparak,  hata yapıyorsunuz. Seyircisiz maça bilet alarak, çoluk çocuğunuzun rızkını harçlığınızı veriyorsunuz, sonra televizyonda maç seyretmek ne demek, büyük hata yapıyorsunuz.  Bu takım için can veriyorsunuz kan veriyorsunuz hata yapıyorsunuz.
Yerel basın yazması gereken o kadar çok şey varken, her kesin kaleminden yorumlarından bal damlıyor, hata yapıyorsunuz. Her şeyi süt liman gibi gösterip eleştirmiyorsunuz, hata yapıyorsunuz.
              Şu iyi bilinmeli ki; Herkes her şeyin farkında. Çok ciddi hatalar yapılıyor bu doğru ancak yapılan birçok iş var. Yeni bir oluşum var. Koyulmuş bir hedefler var, Bu hedeflere ulaşmak için her kulvarda bir çalışma var, iş ve işler yapılıyor muhakkak hatalarda olacaktır.
Yukarıda saydığım, Yönetim yerinde otursa, çaba sarf etmese hata yapar mı? Yapmaz. Taraftar canını dişine takmış armanın sevdanın peşine takılmış oradan oraya sürükleniyor. Sürüklenmese hata yapar mı? Yapmaz. Basın her şeyin iyi olması için bazı işleri görmezden gelmese hata yapar mı? Yapmaz. Demem o ki iş yapan hata yapar iş yapmayan hata yapmaz.  
Eskişehir’de hata yapmayan gruplar var. Eskişehirspor değince kabuğuna çekilen, İş adamları, Sanayiciler, Odalar, Siyasiler, Yerel yöneticilerimiz var. Allah aşkına biraz sizde hata yapın bu kadar kusursuz olmayın.
 Bana göre Eskişehirspor’un durumu şu; Bir çerçevenin içinde pazıldan yapılmış bir resim var. Resim çerçeveli olduğu için düzgün gözüküyor, aslında hiçbir şey yerinde değil. Parçalar dağınık vaziyette bir araya getirmek baya zaman alacak gibi gözüküyor. Allah korusun eğer çerçeve kırılırsa bütün parçalar darma dağın olur.
Aman çerçeveye dikkat!!!!!!!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi