Aman kafanızı kumdan çıkarmayın

Ahmet Bingöl yazdı

14 Nisan 2016 09:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’umuz şu an bir mücadelenin içinde. Bu yüzden yapılan hataları konuşmanın kimsenin faydası olmayacağı için, saha dışındakilerin canla başla yaptıkları mücadeleyi takdir etmek gerek. Zamanı gelince yapılan hatalar tartışılır. Hesap vermesi gerekenler gerekli hesabı verirler. Takım dibe vurmuş, can çekişiyor, yönetim çıkmazda, çare üretemiyor öldük bittik derken.
Umutların bittiği yerde şehrin Sayın Valisi takıma sahip çıkma adına hamleler yaparak umut oluyor. Diyor ki bu takım düşerse, şehir küme düşer. Peki, Eskişehir’de kazananlar siz bu zor günlerde takıma sahip çıkmayacaksanız ne zaman sahip çıkacaksınız? Sayın Valimiz bu kadar çırpınırken, taşın altına elini değil gövdesini koyarken, Allah aşkına siz bu şehirde yaşayan ve kazananlar olarak Eskişehirsporluyum diyerek imtiyaz kazananlar, havasını atanlar siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Destek olunacaksa ya şimdi olacaksınız ya da hiçbir zaman.
Bakın Eskişehirspor düşerse ne olur.
Düştü mü; maziyi arar gözlerin, hayallere dalarsın seyrettiğin maçlar gelir aklına üzülürsün, düşürme sahip çık.
Düştü mü; başın önde gezersin, neden zor günlerde destek olmadığını anlatamazsın, dosta düşmana üzülürsün utanırsın, düşürme sahip çık.
Düştü mü; düşmanlarını sevindirirsin, yenip gönderdiğin takımlar arkandan güler. Dostu düşmanı ayıramazsın, hepsi yalan olur. Yeniden şekillenir beyninde dost ve kardeş takım kavramı, görürsün hayatın vefasızlığını, düşürme sahip çık.
Düştü mü; sahili olmayan koca bir deniz olur dünya, sığınacak liman bulamaz, kaybolursun. Cumartesi-pazar anlamını yitirir, maziye dalar gözlerin geçmişteki hikâyelerinle avunur kahrolursun, düşürme sahip çık.
Düştü mü; başucunda bir tek mücadele edenlerle, takımın gerçek sahibi taraftar olur, gerisi yalan olur, anlayana.
Son zamanlarda görüyoruz ki Sayın Valimizin saha dışındaki göstermiş olduğu mücadele saha içinde karşılık bulursa bu takım düşmez. Destek olanlarda haklı gururu yaşarlar. Destek olmayanlar ise sakın kafasını kumdan çıkarmasınlar. Bizden uyarması.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi