Aybaba zor dönemleri sever

Ahmet D. Canoruç yazdı

18 Kasım 2015 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Yabancı teknik adamın yerine Türk bir teknik adamın gelmesi gerekirdi ve öyle de oldu. Samet Aybaba ismi yerinde, ama bu kadroyla takımı dipten alabilecek mi hep birlikte göreceğiz. Bursaspor’da Volkan Şen ve Sercan Yıldırım gibi isimleri ön plana çıkarmış şampiyonluğu getiren kadronun iskeletini oluşturmuştu. Aynı şekilde Beşiktaş’ı şu an sırtlayan Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, ve Ersan Adem Gülüm’ü ‘Feda’ döneminde bulup Türk futboluna kazandırmıştı.
Samet Aybaba’nın futbolcular üzerindeki gözlemi ise çok iyi. Trabzonspor’da Gökdeniz Karadeniz, 100’ler kulübüne giren ve gol krallığı yaşayan Fatih Tekke’yi yıldızlaştırmıştı.  Açıkçası bu konu da kendisini kanıtlamış bir isim. Ayrıca dikkat çeken özelliği de zor dönemlerde çalışmayı seven başarılı da olabilen birisi. Yazdığım tüm takımların en zor dönemlerinde çalışmış ve sorumluluk almaktan kaçınmayan birisi olarak bilinir. Eskişehirspor’da da büyük zorluklar içerisinde çalışacaktır. Zor bir sorumluluk aldı, umarım burada da başarılı olur.
Teknik direktörlük konusu gündemdeyken bir diğer konu ise antrenmanların basına kapatılmasıydı. Antrenmanların kapanmasında sorun yok ama tam bir hafta kapatılması ise görülmemiş bir olay. Bu düzende bilgi kirliğinin oluşması çok normal… Eskişehirspor’dan neler olduğunu neler yapıldığını kamuoyunun bilmesi kadar doğal bir şey yok. Şeffaflık ilkesine yakışmayan bu durumu kabul etmek mümkün değil.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi