Bazı şansları kendiniz yaratırsınız

Eskişehirspor, Fenerbahçe karşısında bu sezon nasıl oynayacağını, neler yapacağını hatta nerelerde sıkıntı yaşayacağını, gözler önüne serdi

25 Ağustos 2013 19:07
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Fenerbahçe karşısında bu sezon nasıl oynayacağını, neler yapacağını hatta nerelerde sıkıntı yaşayacağını, gözler önüne serdi. “Eskişehirsporlu, takımı yenilse de gurur duyacağı bir oyun oynayacağız” diyen Ertuğrul Sağlam’ın bu sözü Fenerbahçe maçında somutlaştı.
Kadıköy’de oynadığı futbolla gururlandıran Sağlam’ın takımı aynı zamanda birçok taraftarın büyük üzüntüsüne sebep oldu.
Sebep olmayı elbette istememişler tabi ki, ancak bu kadar kötü bir Fenerbahçe’yi kaçırdıkları için kafalarını duvarlara vuruyorlardır. Futbolda ‘Şans’ büyük bir etken olduğu gibi bazen şansları da kendinizin yaratmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin; Necati’nin belki de şehirde oluşacak müthiş olumlu havasını bozduğu gibi…
Ayağına değdiği ilk topa penaltı atmaya kalkarsan, ayağına gelen şansı ve topu dışarıya atarsın. Bu sizce şansızlık mı?
Ama yine de oynanan futbol çok güzeldi. Eskişehirsporlular gurur duydukları maçta maalesef hüzünle ayrıldılar. Böylesi istenmeyen mağlubiyetlerde, özellikle sezon öncesi bu maçlarda eksikleri görme şansınız hatta buna müdahale şansınız oluyor.
Bu maçta görünen şu ki bu takıma forvet lazım. Türkiye’de son demlerini yaşayan iki forvet ile koskoca 32 hafta zor çıkar. Bir an önce bir transferin hatta defansın sol bekine 1 oyuncunun alınması çok faydalı olacaktır.
Hedefe ulaşmak için transfer şart…
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi