Bir türlü inanamıyorum

29 Ekim 2016 10:02
A
a
Sütiş Eskişehir
Göztepe maçında takımı çektik. İlk anlarda biraz belirsizlik yaşansa da sonraki dakikalarda hemen herkes takımı Halil Ünal’ın çektiğini söyledi. Alpay Hoca takımı Başkan Ünal’ın isteği doğrultusunda çektiğini söyledi. Görüştüğümüz tüm yöneticiler de bunu teyit etti. Ünal da ‘takım ben çektim’ dedi. İşin uzmanı gazeteciler “Alpay’ın takımı çekme hakkı yok. Takımı Halil Ünal çekti” dedi. Olayın üzerinden kaç gün geçti, hala bazı sohbetlerde bu konu açılıyor. Hemen herkes ‘Takımı Ünal çekti” diyor ama fakat lakin ve veya ya da… Nedense takımı Ünal’ın çektiğine bir türlü inanamıyorum. Bu hareket Ünal’ın tarzı değil. Ünal ile on dakika çay içen biri bile böyle bir şey yapmayacağını bilir.
 
Öğrenmek istiyorum…
  • Kazım Kurt’tan politikayı
  • Halil Ünal’dan liderliği
  • Özgür F. Demirdaş’dan iş yapmayı
  • Ahmet Ataç’tan sabretmeyi
  • Harun Karacan’dan iki saat uykuyla yaşamayı
  • Osman Cemoğlu’ndan arşiv tutmayı
  • Cemalettin Sarar’dan çalışmayı
  • Hayri Avcı’dan hedef koymayı
  • Hasan Gönen’den kaynak bulmayı
  • Faruk Güler’den marka yaratmayı
 
İçi bizi dışı herkesi yakıyor!
Oyuncu Berna Laçin, Büyükerşen’i ödünç istedi. Laçin “Hocam bir iki yıllığına İstanbul’a gelin. Şuraları düzeltin” minvalinde şeyler söyledi. Sanatçının isteğini haber yaptık, sosyal medyada paylaştık. Söz konusu haberin altına yapılan yorumlara bakınca “içi bizi dışı herkesi yakıyor” dedim…
 
Tambova’nın ‘sakıncalı’ Çakırözer ziyareti
  • Büyükerşen’e “AKP’linin” bile demediği laflar edeceksin
  • Her toplantıda Büyükerşen’i hedef alacaksın
  • Hoca için akla hayale gelmeyecek imalarda bulunacaksın
  • Bir icraatı için bile “iyi olmuş Hocam, elinize sağlık” demeyeceksin
  • İşi gücü bırakıp CHP’yi eleştireceksin
  • Hatta AK Parti’den daha çok CHP’yi eleştireceksin
Sonra kalkıp CHP Milletvekili Utku Çakırözer’i ziyaret edeceksin. Bunları yapan DSP’li Dilara Tambova... Çakırözer ziyareti sosyal medya hesabından “Dostlarımız DSP Genel Başkan Yardımcıları Hasan Erçelebi ve Dilara Tambova'yı ağırlamaktan mutlu oldum. Nazik ziyaretleri için teşekkürler” diyerek duyurdu. Çakırözer’in geçmişte yaşananlardan haberi yoktur ama Tambova’nın var. Ziyareti hangi amaçla yaptığını anlayamadım! Ziyareti biraz ‘sakıncalı’ ve ‘sıkıntılı’ buldum.
 
Öğrenci dostu Rektör
Yöneticilerin görev süresi bittiğinde yaptığı projeler ya da sözlerle hatırlanır. Yapıp ettiği her şey hatırlanmaz elbette… Akılda bazı şeyler kalır. Eski valilerden Kadir Çalışıcı’yı nasıl hatırlıyoruz? Yaptığı onca hizmete rağmen ‘halk adamı’ kimliği ve Eskişehirspor’a verdiği destekle hatırlıyoruz. Eski Emniyet Müdürü Savaş Yücel? Yücel de çok hizmet etti, çetelerle çok uğraştı. Savaş Müdür de cesareti, deli dolu halleriyle hafızalarımızda. Halen Anadolu Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı nasıl hatırlayacağız? Başka pek çok şey yapsa da ben kendisinden ‘öğrenci dostu rektör’ olarak bahsedeceğim. Naci Hoca gerçekten öğrenciye çok yatırım yaptı. Öğrenci onun döneminde ‘altın çağını’ yaşıyor.
 
Volkan Doğan yine ezber bozdu
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın Onursal Başkanlığını yaptığı Odunpazarı Dernekler Platformu Kariyer Zirvesi düzenledi. Alanında marka olmuş isimler başarı hikâyelerini üniversiteli gençlere anlattı. Katılımın da ‘zirve’ yaptığı etkinlik eğlenceli ve verimli geçti. Zirveye katılan konuklarla akşam yemeğinde buluştuk. Hababam Sınıfı’nın unutulmaz aktörlerinden Aydilge’ye, Hakan Akkaya’dan Kolpaçino Ebubekir Öztürk’e kadar pek çok tanınmış isim vardı. Doğan ve ekibi her yönüyle güzel bir iş çıkardı. Platform daha önce de yüzlerce öğrenciye yaz kursları düzenlemişti. Ankara’dan gelen hocalarla KPSS kursları da veriyor. Doğan’ın mahalle temsilcilikleri projesi de hayli ses getirmişti. Doğan ve arkadaşları ‘belediyemiz yok’ deyip boş boş oturmuyor. Halka ulaşmanın, hizmet etmenin bir yolunu buluyor…
 
Bu kadar festival doğru mu?
Eskişehir için “öğrenci kenti, sanayi kenti, havacılık kenti, demiryolu kenti” gibi pek çok yakıştırma yaparız. En sonunda ‘festivaller kenti’ de olduk! Şaka bir yana dört bir yanımız festival oldu. Pişmiş toprak, seramik, sokak, tiyatro, film, dans, cam, ağaç… Aklınıza ne gelirse festivali yapılır oldu. Aklına esen, sabah erken kalkan festival yapar oldu. Bu kadar dağılmak ne kadar doğru? Bir iki alan belirleyip onlara yoğunlaşsak daha iyi olmaz mı?
 
Maşallah Hocam
Sakarıbaşı’nda dalış yaptı… Malıç’ta kiraz topladı… Hentbolcu kızların soyunma odasına dalıyor… İnönü’de paraşüt atlayışı yaptı… Mihalgazi’de gözleme yaptı… 19 Mayıs’ta bisiklete bindi… AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, onca işinin arasında vakit buluyor ve keyifli etkinliklere imza atıyor. Hem kentimizi ve değerlerini tanıtıyor hem de ciddi ve bunaltan gündeme ara vermiş oluyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sevim yonluer 29 Ekim 2016 21:39

Gündeme ara verdiği doğrudur darbe girisimini istanbul da veya ankarada yaşasaydıniz gündemi dağıtmak için bir yerden atlamak şart önceden verilmiş başvuru bildiri varmiymis bakalım bir bir anlatan olsa ne kadar iyi olurdu ancak biz erisemedigimiz ciğer olarak görecekleri için hala seyirciyiz ya halk uyan ve festival açılış gündem ekonomi konuşma bu deprem sonrası sesimi duyan varmı diye bagir

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi