Bölgede ve şehirde en çok ES TV izleniyor

Soner Yüksel yazdı

14 Şubat 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Birçok ilke imza atan ve yayıncılık başarısı ile adından her daim söz ettiren ES TV başarısını taçlandırmaya devam ediyor.

1000’den fazla uydu kanalını canlı olarak izleten platform canlitv.com verilerine göre ES TV izlenme oranlarıyla Eskişehir ve bölgedeki rakiplerine fark attı.

www.canlitv.com sitesi verilerine göre uydu üzerinden ulusal yayın yapan 1000’den fazla  Tv kanalı içinde 2016 yılı boyunca ay ay verilen istatistiklerde ES TV, 51 ile 65’nci sıralar arasında istikrarlı bir yer bulurken, rakipleri 150 ile 290’ıncı sıralar arasında kendine yer bulabildi.

ES TV izlenme paylarındaki açık farklı liderliğini 2017 Ocak Ayı ve Şubat Ayı’nın ilk 10 gününde  alınan verilerle de devam ettirdi.
2017 Ocak ayında ES TV 0,139 izlenme payı ile 69. sırada yer alırken en yakın rakibi 0,059 ile 129. sırada yer aldı.
Şubat ayı ilk 12 günlük süreçte ES TV  0,149 izlenme oranı ile 68. sırada yer alırken en yakın rakibi 0,036 ile 168. sırada yer aldı.
Onlarca canlı yayın programı, maç yayınları, gezi, spor, sağlık içerikli programlarıyla gündemi bizimle takip eden, dünyanın dört bir yanında bizi tercih eden tüm izleyenlerimize teşekkür ediyoruz.
 
Karacan ve Doğan en etkili isimler olur

Referandum süreci Eskişehir’de de hız kazanmaya devam ederken ‘Evet’ cephesinin 16 Nisan’a kadar en çok mesai harcaması gereken şehir yine Eskişehir gibi gözüküyor.
Ancak bu kez iktidar partisinin diğer referandumla kıyaslandığında 2 pozitif aktörü var. Bu aktörlerin başı şüphesiz Harun Karacan olacak. Sadece parti tabanı değil parti dışından da oy alabilen, saha çalışması ve temposu ile başarısını Genel Seçim atmosferinde net hissettiren Karacan, görünen o ki referandum anlamında da çok etkin olacak.
Bir diğer aktör ise Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan olur. Mahalle teşkilatlanması konusunda 2 senedir çok aktif adımlar atan ve gençliğin enerjisini de arkasına alarak gündem olmayı başaran bir isim olan Doğan daha ilk günlerinde, Eskişehir ‘Evet’ cephesinin öne çıkan ismi oldu.
İlerleyen günlerde de tablonun AK Parti adına değişmeyeceğini ve en etkili propagandayı Karacan ve Doğan’ın yapacağını öngörüyorum. Bakalım yanılacak mıyım?
 
Eskişehirspor tehdit edilemez

Alpay Özalan’ın 5 gol yenen Manisa maçından sonra gönderilmesi üzerine meseleyi sadece ‘EVET – HAYIR’ olayına bağlayan bir zihniyet türedi. Sanki 10 puan farkla lideriz, Manisa’ya biz 5 attık, transfer yasağı içinde futbolcu küstürmek yerine kazandık da, Alpay ‘EVET’ dediği için bu durum inkâr edilerek gönderildi gibi bir hava oluşturuluyor.
Kusura bakmayın ama Alpay’ı defalarca savunmuş ve ‘biraz daha, az daha, lütfen sabır’ diyerek birkaç kez desteklemiş biri olarak çok net söylüyorum; mesele asla ‘EVET- HAYIR’ değil. Mesele sadece ve sadece oynanan, daha doğrusu oynansın diye 20 hafta beklenen futbol. 3 maçta kendi evimizde yediğimiz 10 gol ve zayıf rakiplerden almamız, puan farkını açmamız gereken bir liderlik mücadelesinde 4. sıraya düşmektir sebep.
Gel gelelim bu durumu EVET meselesine bağlayan ve siyaseti Eskişehirspor’u yönetmek adına kullanmaya çalışan zihniyet şimdi Eskişehirspor’u tehdit ediyor.
Neymiş bir daha İktidar’dan destek istenmesin miş? Kulüp kapanacak olursa kimse AK Parti’nin kapısını çalmasın mış?
Yahu kim, kimi hangi güce dayanarak tehdit ediyor anlayamadım?
Sanki iktidar ona ait kişilerin parasıyla bir havuz kurmuş da, o paranın nasıl harcanacağına da yine kişilerin keyfiyeti karar veriyor.
Sanki bu tehdit gibi açıklamaları yapanlar kendi cebindeki parayı harcıyor.
Üstelik bu söylemlere imza atanlar partisine, iktidara zarar veriyor. ‘İktidar kendi gibi düşünmeyenlere ambargo mu koyuyor?  Ya da kendi gibi düşünenlere para mı aktarıyor?’ diye düşündürür.
Üstelik böyle camialar siyaset üstüdür. Siyasetten destek alır ama siyaseten yönetilmezler.
O yüzden söylemlere lütfen dikkat edelim. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi