Bu takımlar düşman mı?

Bu takımlar düşman mı?

31 Temmuz 2014 00:43
A
a
Sütiş Eskişehir
Mesai arkadaşım Aytaç Ersoy geçtiğimiz günlerde ‘Senin haddine mi?’ başlığı altında güzel bir köşe yazmıştı.
Köşe yazısında Eskişehirspor’da görev yapan bir kişinin pilot takım uygulaması adı altında Sağlıkspor ve Demirspor’da görev yapan antrenörlerin görevden alınmasını istediğini belirtmişti.
Nedeni ise Sağlıkspor’un başında olan Antrenör Serdal Eroy ve Demirspor Antrenörü Orhan Türkmengil’in, Eskişehirspor’un altyapısında Halil Ünal döneminde görev alması.
Bu kadar basit düşünen bir adamın o kulüpte nasıl iş yaptığını hala anlamış değilim.
Buna benzer bir yönetici daha var Başkan Mesut Hoşcan’ın yanında. Olayı şöyle açıklayayım. Sağlıkspor önümüzdeki sezon BAL’da genç bir kadroyla mücadele edecek.
Eskişehirspor’un altyapısından gözden çıkarılmaya ramak kalmış futbolcuları kadrosuna katmak için Eskişehirspor yöneticisi ile görüşmüşler.
Ancak aldığı görevi böylesine uzak olan Eskişehirspor yöneticisi bununla yetinmeyip; “Bu futbolcuları size veremeyiz. Çünkü başınızda Serdal Eroy var” diyerek cevap vermiş.
Eskişehir ekipleri Demirspor ve Sağlıkspor’un 3. Lig’e çıkmasını isteyen Eskişehirspor yönetiminin nerede kalıyor iyi niyeti…
Gerçekten sizin ne haddinize…
Koskoca Eskişehirspor’daki yöneticilerinin kendi illerinde mücadele etmeye çalışan ekiplere nasıl bir gözle baktığını görüyor musunuz?
Amatör ruhundan anlamayan zavallılar bırakın artık o koltuğu.
Artık, Eskişehirspor bu kulüplerimize bir an önce köstek değil destek olmalı.
Dar pencereden bakan bu kişilerin bir an önce bırakın Eskişehirspor’dan, Eskişehir futbolundan uzaklaştırılması gerekiyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi