Cardin Mobilya örnek olsun

7 Eylül 2016 09:24
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için siyasilerden iş adamlarına kadar herkesin verdiği sözler vardı. Kaynak bulma, destek olma, reklam verme, sponsor bulma konularında epey umutlarımız da artmıştı. Ancak geride bıraktığımız süreç içinde belli başlı isimlerin loca alımları dışında bu katkıyı göremedik. Daha önce Begiter Ailesi, Sinan Özeçoğlu, Nebi Hatipoğlu, Cemalettin Sarar, İsmail Ilgaz, Kanatlı Ailesi’nin aldığı localar nedeniyle kendilerine teşekkür etmiştik. Dün de bu kervana Cardin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker'in eklendiğini öğrendik. Alışılmışın, ezberlenmiş isimlerin dışında bir destek olunca da altını çizmek istedim. Yıllardır çok yakinen tanıdığım Cardin Ailesi'nin bu desteği şehirdeki tüm yatırımcılara umarım örnek olur. Satışı beklenen onlarca loca için sıra, kuyruk olunması gerekirken yaşanan bu eksiklik bu şehir insanını üzüyor ve bu tür hamlelerle şehrin diğer etkenleri de harekete geçer diye umuyoruz.
Öte yandan Eskişehirspor'un yanındayız, destek olacağız, şu, bu kelamları eden sevgili siyasetçilerimizi de artık söz de değil öz de desteğe bekliyoruz. Gerek yerel yönetimler gerek ise iktidar partisi yöneticileri için şimdi icraat vakti. Zira desteğe sonra değil en çok şimdi ihtiyaç var.
 
Ne gerek var Sinan Özeçoğlu?
Ülkenin tek derdi futbol olmuş. Öyle bir endüstri haline gelmiş ve kitlesel olarak bu sporun peşine o kadar çok takılmışız ki; sektörün içinde dönen rakamları telaffuz etmeye bile dilimiz dönmüyor.
Üstelik futbolda sorumluluk alanlar daha çok tanınıyor, daha popüler oluyor ve manevi olarak da bu işin kaymağından nasipleniyorlar.
Bu gerçek gün gibi ortada duruyorken önce basketbola sponsor oluyorsun. Olmadı Eskişehir Basket'in başkanı oluyorsun. Bu takım Eskişehir'i temsil edecek Süper Lig'de olmalı ve hatta Avrupa kupalarına gitmeli diyerek standartların üstünde bir kadro oluşturuyorsun.
Kaldı ki bu kadroyuda cebinden milyonlarca harcıyarak yapıyorsun ki, basketbolda bu paranın dönüşü futboldaki gibi pek mümkün değil.
Hal böyle olunca sorarlar insana, “Ne gerek var?”
Basketbolu kalkındırmak, çocukları bu işe özendirmek, üstelik Eskişehir'i temsil edecek diye bir takıma milyonlarca lira harcamaya ne gerek var değil mi? İşte böyle düşünenlerin çok olduğu bir ülkede, şehirde bir gerçek var ki biz ona Eskişehir Basket diyoruz...
Eskişehir'in Özeçoğlu Ailesi’ne bir teşekkür borcu var. Yılmadan, usanmadan basketbol sporluğu için verdiği mücadele ve bu mücadeleye Eskişehirli çok önemli iş adamlarını dahil ettiği için.
Eminim bu sene sadece Eskişehirspor değil Eskişehir Basket de Süper Lig'e çıkacak ve çifte bayram yaşayacağız.
Bu yüzden fırsat buldukça salonlara da gidelim. Futbol kadar ilgi görmüyor olabilir ama en az futbol kadar heyecanlı ve kaliteli bir spor olan basketbolun arması da bizim, zaferi de, gururu da.
Ve çok değil, bir kaç sene içinde acaba hangi Avrupa deplasmanına gidelim, heyecanını yaşayacağımız zamanları beklemenin de, o hedefe yürümenin de keyfini çıkaralım olur mu?
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi