Efsane geri döndü

Es Es öyle başladı ki maça ilk 10 dakikada rakibini yeneceğinin sinyallerini verdi. İlk yarıda golün gelmemesinin tek sebebi; yanlış kanadı

27 Ekim 2013 19:49
A
a
Sütiş Eskişehir
Es Es öyle başladı ki maça ilk 10 dakikada rakibini yeneceğinin sinyallerini verdi. İlk yarıda golün gelmemesinin tek sebebi; yanlış kanadı seçmesiydi. Çünkü Türkiye’nin en iyi kanat oyuncusu Erkan ve geleceği parlak isim olan Rizesporlu Koray’ın mücadelesi oyunu orada kilitledi. Girilen birçok pozisyonda golü bulamamak takımı olumsuz yönde etkiledi. Bunun etkisi ilk yarının son dakikalarında az kalsın Rizespor soyunma odasına galip girmesiyle olacaktı.
***
Kontra atakla skora gitmek isteyen Rize karşısında kilidi anca Jorquera gibi adam açabilirdi. Bu oyuncuya ayrı parantez açmak lazım. Oynadığı 3 maçta Alper’i unutturdu. Hem de hiç hatırlatmadı bile. Topu alışı, düzeltişi ve saliselik düşünmesi ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösterdi. Nitekim de öyle oldu 1 gol 2 asistliyle büyük katkı sağladı… Sağlayacağını bir kez daha gözler önüne serdi.
***
3 puan çok önemliydi, özellikle ilk ligdeki sıralama için. Bana göre en önemli nokta taraftarın müthiş geri dönüşüydü. Son zamanlarda içimi kan ağlatan tribünlerin sessiz kalışının yanında artık o eski ‘Efsane taraftarın’ yavaş yavaş kaybolma korkusuydu. Ancak Allah’a şükür bunun üstesinden gelindi. Taraftar öyle bir geri dönüş yaptı ki içimden ‘Efsane geri döndü’ dedim. Evet, Efsane 2 hafta sonra geri döndü. Hem de müthiş şovlarıyla. Maçta önemli olan bence taraftarın geri dönüşüydü. Teşekkürler, siz hep var olun.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi