Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir’e yakışan başarı

Cihan Yıldırım yazdı

24 Şubat 2017 09:25
A
a
Sütiş Eskişehir
Bugün sizlerle güzel bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum.
ES TV, ESGROUP Ailesi’ni mutlu eden, çalışanlarının motivasyonunu daha da artıran bir başarı elde etti. Referandum gündemi nedeniyle yazmayı ihmal ettiğim bu konuyu yazacağım.
Televizyon kanallarını internet üzerinden izleme olanağı sağlayan canlitv.com sitesi, her ay programların ve televizyonların izlenme oranlarını açıklıyor.
Söz konusu platformda 1000’in üzerinde kanal var.
TV8, Kanal D, Star, NTV, Fox TV ve TRT’nin aralarında olduğu yüzlerce kanal… ES TV de bu kanallarla birlikte aynı platformda izlenebiliyor.
Eskişehir’in ekranı olan ES TV, her ay düzenli olarak yayınlanan ‘rayting’ sıralamasında geçen yıl 51’inciliğe kadar yükselmesi hepimizi mutlu etti.
Sadece mutlu etmedi elbette.
Bizi motive de etti…
Doğru yolda olduğumuzu da gösterdi…
Onlarca çalışanın emeklerinin karşılık bulduğunu da anlamış olduk.
Öte yandan sorumluluğumuzu da artırdı. ES TV’nin yüzlerce kanal arasında 50-60 bandında gezinmesi tüm çalışanlarını daha dikkatli olmaya yöneltti.
Bu başarı ES TV’nin hedefini yükseltmesine de neden oldu. Daha zengin, daha kaliteli ve içeriği daha da zenginleştirilmiş bir ES TV için kollar şimdiden sıvanmış durumda.
Bu başarı ES TV’nin, ESGROUP’un olduğu kadar hiç şüphesiz izleyicilerin de başarısı.
Kısacası hepimizin başarısı…
ES TV yayınlarında herkese, hepimize yer verdi. Toplumun tüm kesimlerinin sesi olmaya çalıştı. İlklerin peşinde koşturdu. ‘Olamaz, yapılamaz’ denilen şeylere cüret etti.
Mesela Eskişehir Basket’in maçlarını böyle bir ‘deli cesaretiyle’ yayınlamaya başladı. Binlerce teşekkürün yanı sıra ufak tefek hataları da hoş gördünüz. Personel ve malzeme eksikliğine rağmen ilgiyle takip edilen bir yayın çıkardı ortaya. Ama izleyici ‘cesaret’ vermese emin olun bu yayın olmazdı.
ES TV yöneticileri ‘asıl işlerinin’ Eskişehir’in bütün fikirlerini ve tüm renklerini ekrana yansıtmak olduğuna inanıyordu. Eskişehir’i her yönüyle, her anıyla sizlere, şehir dışında ve yurt dışında yaşayan hemşehrilere yansıtmak birinci görev olarak görüldü.
Onlarca ‘küçük küçük’ başarı hikâyesi bir araya geldi ve ES TV, sadece Eskişehir’in ve bölgenin değil ülkenin en çok izlenen yerel televizyonlarından biri oldu.
ES TV yöneticilerine, çalışanlarına ve program yapanlara büyük ve ağır sorumluluk yüklendi. Bunun altından ancak izleyenlerin desteği, eleştirisi ve yönlendirmesiyle kalkabiliriz. Lütfen bizi getirdiğiniz bu ‘noktada’ yalnız bırakmayın.
ES TV, bu başarısıyla yayıncılık alanında Eskişehir’i temsil görevini de başarıyla yerine getirmiştir.
Başta izleyiciler ve Genel Yayın Yönetmenimiz Soner Yüksel olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi